Šakių skyrius – vienas moderniausių šalyje

ldraudimas
Nuotr. „Lietuvos draudimo“ Šešupės skyriaus vadovė Zita Radzevičienė džiaugėsi, kad naujos bei modernios patalpos – šventė ne tik darbuotojams, bet ir klientams.

Gintarė MARTINAITIENĖ

Antradienį „Lietuvos draudimas“ kolegas bei klientus pakvietė į oficialią naujų patalpų atidarymo šventę. Pagal naujausius standartus įkurtose patalpose klientai bus aptarnaujami pagal naują koncepciją, o jų draudimo klausimais rūpinsis septynios darbuotojos (penkios dirbs su privačiais, dvi su verslo klientais).

„Lietuvos draudimo“ Šešupės skyriaus vadovė Zita Radzevičienė pasidžiaugė gausia „Lietuvos draudimo“ šeima ir sakė, jog naujos bei modernios patalpos – šventė visiems. Tiesa, nors atidarymo šventė vyko antradienį, darbuotojai čia dirba jau daugiau nei savaitę.

„Tikimės, kad naujos patalpos bus patogios ir darbuotojams, ir klientams, kurių visada laukiame, o patys pasižadame būti inovatyvūs“, – sakė Z. Radzevičienė.

Privačių klientų departamento direktorius Raimondas Geleževičius pristatė, kad Šakiuose į naujas patalpas (Nepriklausomybės g. 4), kurias daugelis įvardijo tiesiog naujaisiais namais, persikėlęs skyrius bene pirmasis Lietuvoje, įrengtas pagal naujausias koncepcijas – erdvės darbui atskirtos nuo erdvių, skirtų klientų aptarnavimui. Nuo šiol, kitaip nei seniau, klientas net neturės vietos prisėsti greta darbuotojo, nes, esant reikalui, darbuotojas su klientu eis į atskiras patalpas ir kalbėsis individualiai.

Rūpindamasi ne tik kliento, bet ir darbuotojo komfortu bendrovė įrengė patalpas ir darbuotojų poilsiui, nes yra įsitikinusi, kad geros darbo sąlygos didina motyvaciją, kuria pridėtinę vertę.

Pasak R. Geleževičiaus, nors šiuolaikinės technologijos vis labiau užkariauja pasaulį, skaitmeninių įrankių pakankamai turi ir Lietuvos draudimas, tačiau niekas neatstos gyvo žmogaus bendravimo su žmogumi. Tad į tai ir investuojama.

Sveikinimo žodžius įkurtuvių proga skyrė ir Šakių seniūnas Dalius Jasevičius, rajono meras Edgaras Pilypaitis. Jis linkėjo bendrovei išlaikyti patikimumą, glaudų santykį su klientu, o darbuotojoms – ne dirbtinos, etiketinės, bet nuoširdžios šypsenos. Seniūnas sveikindamas  pasidžiaugė dar vienu atnaujintu pastatu mieste.

Pirmu patikimu nuomininku pasidžiaugė ir šventėje dalyvavęs pastato savininkas Vintautas Kisielius. Jis vylėsi, kad netrukus nuomininkai atsiras ir „Lietuvos draudimo“ kaimynystėje bei abeji darniai sutars tarpusavy, nes teks naudotis bendru įėjimu.

„Lietuvos draudimas“ savo paslaugas teikia daugiau nei 582 tūkst. privačių ir verslo klientų Lietuvoje. „Lietuvos draudimas“ yra didžiausia draudikė, užimanti daugiau nei 30 proc. ne gyvybės draudimo rinkos.

„Lietuvos draudimo“ Komunikacijos skyrius informuoja, kad Šakių klientas niekuo nesiskiria nuo kitų ir skaičiuoja, kad Šakių rajone kas penktas gyventojas, turintis butą ar namą, yra patikėjęs jo saugumą „Lietuvos draudimui“. Automobilius privalomuoju draudimu bendrovėje yra apdraudęs kas ketvirtas Šakių gyventojas.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.