Rajono verslininkui – „Darbo žvaigždė“ iš Ministro Pirmininko rankų

darbo zvaigzde
Nuotr. UAB „Gulbelė“ vadovui Arūnui Tarnauskui Ministras Pirmininkas Saulius Skvernelis įteikė Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacijos garbės ženklą – sidabrinę „Darbo žvaigždę“.


Pirmadienį Lietuvos Respublikos Vyriausybėje išdalinti apdovanojimai geriausius eksporto rodiklius praėjusiais metais pasiekusioms įmonėms bei šalies regioninio verslo lyderiams. Garbės ženklu įvertintas ir UAB „Gulbelė“ vadovas bei Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų tarybos narys Arūnas Tarnauskas.
 
Jau 18-tus metus Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacija kartu su regioniniais rūmais organizuoja konkursą „Lietuvos eksporto prizas“, kurio metu įvertinamos Lietuvos įmonės, pasiekusios geriausius eksporto rodiklius.

Nusipelniusiems šalies regionų verslininkams bei asmenims, labiausiai prisidėjusiems prie verslo sąlygų gerinimo, renginio metu įteikti ir Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacijos garbės ženklai – sidabrinės „Darbo žvaigždės“. Viena iš jų už svarų indėlį stiprinant šalies ūkį nusileido į A. Tarnausko rankas. Apdovanojimus įteikė Ministras Pirmininkas Saulius Skvernelis.

UAB „Gulbelė“ vadovas neslėpė, kad apdovanojimas yra malonus ženklas, kuriuo įvertinta 25-eri nuoseklaus darbo metai, kad regione gerėtų verslo sąlygos, kad būtų kuriamos ir išlaikomos darbo vietos, augtų vidutinis darbo užmokestis.

„Praėjusiais metais daugiau investavome į krautuvių atnaujinimą, personalo veiklos optimizavimui ir darbo palengvinimui pradėjome diegti LEAN sistemą. Šiais metais bus pristatytas ir visas veiklas apjungiantis prekės ženklas – „Gulbelės grupė“, kuris turės dar didesnį indėlį, stiprinant šalies ūkį“, – įsitikinęs A. Tarnauskas.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Miškasodis: kiek tai prasminga ir reikalinga?

klausimelis 04 23Rimas iš Gelgaudiškio:

Nemažai esu medžių per gyvenimą pasodinęs, nors ne miškininkystėje dirbu. Esu gelgaudiškietis, todėl rūpi Gelgaudiškio miško likimas. Mačiau, kaip žūsta miškas. Bet toks gyvenimas. Mums gal ir atrodė, kad reikėjo anksčiau sergančius medžius pjauti. Faktas, kad yra išnykę didžiuliai miško plotai, bet tam yra specialistai. Nuomonės gelgaudiškiečių išsiskyrė: vieni šaukia, kodėl mišką išpjovė, bet jau miškas buvo miręs. 

klausimelis 04 23 2

Danutė iš Gelgaudiškio:

Džiaugiuosi, kad vyko miškasodžio akcija. Nesu anksčiau dalyvavusi ir medžių ne itin daug pasodinusi. Dėl miškų kirtimo išties daug nuomonių, yra prieštaraujančių plyniems miško kirtimams. Manau, jeigu jau medžius kokios kirvarpos graužia, būtina šalinti, bet po to reikia ir atsodinti. Dalyvavau, nes man rūpi, kad vaikai ir proanūkiai turėtų kur žemuogių ar grybų pasirinkti, augtų kuo sveikesnėje aplinkoje.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.