Įmonė vėl liko be direktoriaus

naujokaitis algirdas
Nuotr. „Tai labai asmeniniai dalykai ir aš nekomentuosiu. Trauktis iš užimamų pareigų – mano asmeninis sprendimas.“,– Algirdas Naujokaitis.

Nuo balandžio 8 d. UAB „Šakių komunalinis ūkis“ lieka be direktoriaus – nuo 2018 m. gegužės 28d. šias pareigas ėjęs Algirdas Naujokaitis pranešė, kad traukiasi iš užimamų pareigų.


Tiems, kurie stebėjo šios įmonės veiklą nuo pat jos sukūrimo pradžios, žinia apie direktoriaus pasitraukimą gal ir nebuvo labai netikėta – jauniausia savivaldybės įmonė finansiškai šlubavo visą laiką. Vienuolika mėnesių vadovavęs A. Naujokaitis nusprendė trauktis iš pareigų, nors pradėjęs vadovauti turėjo didelių ambicijų kažką keisti ir vesti įmonę iš duobės. Priežasties, kodėl pasitraukė iš užimamų pareigų, pats A. Naujokaitis nekomentuoja: „Tai labai asmeniniai dalykai ir aš nekomentuosiu. Trauktis iš užimamų pareigų – mano asmeninis sprendimas.“
 
Savivaldybės administracijos direktoriui Dainiui Grincevičiui prašymą išeiti iš darbo savo noru A. Naujokaitis įteikė dar ankstų balandžio 4-osios rytą. Anot  D. Grincevičiaus, jis direktoriaus prašymą patenkino. Iš pareigų pasitraukiantis vadovas ne tik pats situacijos nekomentavo, bet ir prašė administracijos direktoriaus viešai nekomentuoti jo apsisprendimo priežasčių. Tačiau, pasak administracijos direktoriaus, ne priežastys nulėmė tokį A. Naujokaičio sprendimą ar atvirkščiai – ne direktorius įmonėje lemia jos veiklą, viskas susipynę. Dabar administracijos direktorius ieško laikino vadovo įmonei – pirmumas tos pačios UAB „Šakių komunalinis ūkis“ darbuotojams. Balandžio 8 d. rytą iš dviejų įmonės darbuotojų administracijos direktorius D. Grincevičius dėl pasiūlymo laikinai užimti vadovo pareigas buvo sulaukęs neigiamo atsakymo.

Dar 2017 m. spalio 9 d. taip pat savo noru iš pareigų pasitraukė ir pirmasis jaunos savivaldybės įmonės direktorius Darius Mikelionis, kuris įmonei pradėjo vadovauti vos ją įkūrus 2014 m. gruodžio mėnesį. Tada užtruko beveik devyni mėnesiai, kol įmonei buvo surastas naujas direktorius.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.