Grožio namai „MIS“ pasirūpins, kad kiekviena taptų tikra mis

mis
Grožio specialistės iš kairės: Renata Vinkšnaitienė, Elvina Dovydaitytė, Simona Siderevičienė, Renata Aleksienė, Ernesta Keselienė ir Rina Motiejūnė pasirengusios išpildyti kiekvieno kliento lūkesčius. D. Pavalkio nuotr.


Gintarė MARTINAITIENĖ

Ketvirtadienio pavakarę duris oficialiai atvėrė nauji grožio namai „MIS“, kuriuose dirbs net septynios įvairių sričių grožio specialistės, žadančios išpildyti kiekvieno kliento lūkesčius. Paslaugų spektras išties platus, tad kiekviena, užsukusi į grožio namus, iš jų galės išeiti kaip tikra mis. Be abejo, čia laukiami ir stipriosios lyties atstovai.  
 
Nors Šakiai nedidelis miestas, tačiau gyventojai grožio procedūrų nevengia – dažnai daugelyje salonų sunku greitai rasti vietą pasigražinti, tad ir sprendimas įkurti dar vieną grožio artelę jos savininkei Renatai Aleksienei nebuvo sunkus. Moteris atvirauja, kad bene prieš dvidešimtmetį tas pats butas priklausė jos tėveliui, vėliau čia buvo kirpykla, o atsiradus galimybei jį perpirkti moteris nedvejojo ir ryžosi čia įkurti grožio namus.

„Kažkada buvo namai, o dabar bus grožio namai, tačiau nesu išskirtinė, tik gal labiau laikysiu keturis kampus. Esame bendras kolektyvas, šeima ir viliamės dirbti darniai, komandiškai, žinoma, ir profesionaliai“, – sako R. Aleksienė, pabrėžusi ir tai, kad tobulumui ribų nėra, tad visos specialistės pasirengusios nuolat tobulėti ir žinias gilinti įvairiuose seminaruose bei mokymuose.

Tiesa, specialistės savo srityse ne naujokės. Plaukų stilistės bei kirpėjos pasirengusios ne tik sušukuoti ar nudažyti plaukus, pakeisti įvaizdį, bet ir įvairiais plaukų priauginimo būdais pailginti klienčių plaukus. Nagų meistrė klientams žada tvarkingą manikiūrą ir pedikiūrą, vizažistės pasirengusios suformuoti ne tik tobulus antakius, gali priauginti žvilgsnį pabrėžiančias blakstienas, bet įvairioms progoms pasiūlys išskirtinį makiažą. O kaipgi be kūną atpalaiduojančio masažo?! Norintys galės išbandyti masažą specialioje kėdėje arba pasitikėti specialistės rankomis. Siekiant patogumo ir komforto, grožio namuose bus siūloma viso kūno depiliacija. Žodžiu, neina visko išvardyti, reikia išbandyti ir įsitikinti patiems.

mis2
Naujieji grožio namai jaukūs, šviesūs ir modernūs, jų interjeras buvo patikėtas profesionaliam dizaineriui.  D. Pavalkio nuotr.

O kodėl „MIS“? Grožio namų kūrėja sako, kad kaip visas interjero dizainas buvo patikėtas profesionaliam dizaineriui Aidui Lažauninkui (dirba kūrybos studijoje „Virsmas“), taip ir pavadinimą pasiūlė būtent jis. Ne tik todėl, kad pavadinimas trumpas ir lengvai įsimenamas, bet ir todėl, kad šis žodis plačiai paplitęs ir apibūdina išskirtinę moterį, grožio ir proto etaloną. Pirmoji raidė „M“ pavirsta į karūną, suformuodama firminį simbolį ir akcentą. Tačiau tai nereiškia, kad teikiamos paslaugos orientuotos tik į moterišką lytį – šiais laikais ir daugelio vyrų rutinoje grožio procedūros užima svarbią vietą.

Pats A. Lažauninkas sako, kad nors patirtis kuriant grožio namų interjerą buvo įdomi, bet užduotis nelengva, nes kuriant visuomeninės paskirties objektą reikėjo laikytis ir įvairių darbo saugos reikalavimų.

„Man visuomeninės paskirties objektas antrasis, tačiau super, įgavau ir patirties, susidūriau su iššūkiais, o rezultatą matote“, – įdėto darbo vaisiais džiaugiasi interjero dizaineris.

Grožio namų specialistės atverti naujos įstaigos duris nusprendė ne tyliai, bet surengė šventę ir sau, ir klientams. Tad atėjusius džiugino ne tik firminis tortas, užkandžiai, šampano taurė, bet ir saksofonisto Kęstučio Vievesio muzika. Atidarymo proga išleistas ir grožio namus bei naujausias grožio tendencijas pristatantis leidinys, kuris galbūt bus leidžiamas periodiškai.

Pirmieji grožio namų lankytojai galėjo apžiūrėti jaukias patalpas, artimiau pabendrauti bei susipažinti su grožio specialistėmis ar užsirašyti grožio procedūrai. Netrūko sveikinimų, linkėjimų kuriamu grožiu sudrebinti Šakius ir geros nuotaikos, kurios, viliamasi, bus pripildyta ir kiekviena darbo diena.

Užs.nr.d-0235

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.