Verslo finansavimo sprendimai, smulkioms ir vidutinėms Šakių rajono įmonėms

faktoringas
Šakių rajonas investuoja į savo gyventojus ir skatina juos verslauti. Todėl šiuo metu siūlo naudotis savivaldybės teikiamomis subsidijomis verslo registravimui. Priemonė taikoma tik jei fizinis asmuo įregistruoja įmonę ir negalioja juridiniams asmenims.

Daugiau informacijos apie reikalavimus ir įgyvendinimo sąlygas galite rasti „Versli Lietuva“ puslapyje. Jei norite ne tik kurti, bet ir investuoti į savo verslo plėtrą, atminkite, kad galite naudotis ir privataus kapitalo įmonių teikiamomis finansavimo paslaugomis.
 
Alternatyvus trumpalaikis finansavimo būdas Šakių rajono įmonėms

Vienas moderniausių ir labiausiai išlaisvinančių finansavimo būdų Šakių rajone yra faktoringas. Faktoringas tai sąskaitų finansavimas, kai finansuotojas apmoka išrašytą sąskaitą klientui, o vėliau klientas ją padengia finansuotojui. Tai priemonė padedanti turėti daugiau apyvartinių lėšų ir nestabdyti verslo procesų esant nemokiems klientams, ar teikiant ilgus sąskaitų apmokėjimo terminus.

Dauguma faktoringo įmonių nėra bankai, todėl gali pasiūlyti itin palankias ir lanksčias sąlygas. Verslui tai atneša naujų galimybių investuoti ir didinti pajėgumus vykdant daugiau užsakymų.

Kodėl faktoringas naudingesnis nei paskola?

Faktoringas ir paskolos labai panašūs savo paskirtimi, tačiau faktoringas yra pranašesnis dėl lankstesnių sąlygų ir greito proceso. Tuo atveju kai įmonė turi daug klientų ir jiems suteikia ilgus apmokėjimo terminus, atsiranda didelis apyvartinių lėšų trūkumas ir verslas lėtėja. Naudojant faktoringo paslaugą, to galima lengvai išvengti, nes sąskaitų administravimas perleidžiamas finansuotojui, o sąskaitos apmokėjimas gaunamas iškart.

Svarbiausia yra tai, jog smulkios ir vidutinės įmonės vertinamos daug palankiau, bei faktoringo paslauga nereikalauja turto įkeitimo. Todėl visas finansavimo procesas nuo keleto mėnesių gali sutrumpėti iki vos vienos valandos. Daugiau informacijos rasite: https://www.smefinance.lt/faktoringas/

Verslo finansavimas itin palankiomis sąlygomis vos per 1 val.

„SME Finance“ yra itin vertinama klientų, dėl išskirtinio dėmesio ir individualių pasiūlymų. Čia atsižvelgiama į kiekvieno verslo apimtis, tikslus ir pasiūlomas labiausiai jų poreikius atitinkantis finansavimas. Šakių rajonas - ne išimtis. Čia verslas naudodamasis „SME Finance“ faktoringo paslauga gali gauti finansavimą vos per 1 valandą. Visi dokumentai užpildomi internetu, todėl tai pagreitina ir palengvina procesą.

Nors „SME Finance“ orientuojasi į faktoringo paslaugas, įmonė taip pat teikia paskolas verslui. Čia puikias sąlygas gauna visi, tiek Mažosios bendrijos (MB), tiek Uždarosios Akcinės Bendrovės (UAB), tiek ūkininkai. Svarbiausia, kad verslo finansavimas be užstato, su „SME Finance“ tampa realybe. Nepraleiskite progos auginti savo verslą ir efektyviai naudotis apyvartinėmis lėšomis.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.