Saugos tarnyba visada pasirengusi padėti

vycio komisarai2
Šakiuose tarnyba turi visą parą dirbantį ekipažą, kuris, gavęs pavojaus signalą, nedelsiant reaguoja. D. Pavalkio nuotr.

Nors ir kaip norėtume, tačiau negyvename tokioje visuomenėje, kur galėtume nesirūpinti savo turtu, mat ilgapirščiai, rodo policijos suvestinės, laikas nuo laiko įsibrauna tiek į gyvenamuosius namus, tiek į butus. Žinoma, vagišiams patrauklios ir įvairios įmonės, įstaigos. Tad ką daryti? Ogi rūpintis savo turtu ir geriausia jo apsaugą patikėti profesionalams – saugos tarnybai „Vyčio komisarai“.
 
Kaip sako saugos tarnybos „Vyčio komisarai“ direktoriaus pavaduotojas Linas Vaitekūnas, jie dirba dėl saugesnės aplinkos. Be to, Šakiuose tarnyba turi visą parą dirbantį ekipažą, kuris gavęs pavojaus signalą (ne tik dėl įsibrovimo, bet, pavyzdžiui, ir gaisro atveju) nedelsiant reaguoja, vyksta į saugomą objektą, yra informuojamas klientas, jei reikia, iškart kviečiamos specialiosios tarnybos. Turėdami informacijos, kad, pavyzdžiui, klientas savaitę ar dvi nebus namuose, jie pasirengę periodiškai patikrinti saugomą objektą, atvykti į vietą, apžiūrėti namą, kiemą ir patikrinti, ar visas turtas saugus. Negana to, Šakiuose yra ir saugos tarnybos inžinierius, reikalui esant per optimaliai trumpiausią laiką galintis pašalinti įrangos gedimą.

Atsižvelgdami į kliento pageidavimus „Vyčio komisarai“ namuose ar įstaigoje gali įrengti tinkamiausią apsaugos sistemą. Pavyzdžiui, yra tokių žmonių, kurie kiekvieną mėnesį nenori mokėti mokesčio ir renkasi tik garsinės signalizacijos įrengimą. Kodėl gi ne, sako L. Vaitekūnas. Tačiau norintys gali rinktis ir signalizacijos sistemą su vaizdo stebėjimu ar kombinuotą apsaugą. Be to, ilgametę patirtį turintys profesionalai pasirengę ne tik saugoti, įrengti apsaugos sistemą, bet ir konsultuoti renkantis tinkamiausią saugos sistemą.

„Būna, įsirengia ofisus, pasidaro patalpų apdailą, o paskui kreipiasi dėl signalizacijos įrengimo, tačiau tam tikrus dalykus jau galima nusimatyti projektuojant patalpas, tik reikia pasikonsultuoti, kad naujose sienose nereikėtų gręžioti skylių“, – sako „Vyčio komisarų“ direktoriaus pavaduotojas.

vycio komisarai
Ir tai dar ne viskas – saugos darbuotojai yra pasirengę užtikrinti viešąją tvarką ir saugumą įvairių masinių renginių metu, gali pasirūpinti Jūsų šventės privatumu, svečių saugumu. Jeigu yra poreikis, „Vyčio komisarai“ gali suteikti ir fizinę apsaugą ar, paprasčiau kalbant, asmens sargybinio apsaugą.

Anot L. Vaitekūno, nemažai įmonių turi apsaugos darbuotojus ar samdo sargus, tačiau tuo ir gerokai pigiau gali pasirūpinti „Vyčio komisarai“, kurie galėtų sumontuoti elektroninę saugos sistemą ir bet kada sureaguoti į įvykį.

„Tai įmonei leistų sutaupyti didelę dalį išlaidų“, – tikina L. Vaitekūnas.

Tiesa, nuo 2016-ųjų aktyviai Šakiuose veikiantys „Vyčio komisarai“ nėra tik saugos tarnyba – jie ir socialiai atsakingi – Šakių mieste įrengė autobusų sustojimo stotelę, rėmė krepšinio klubą „Vytis“, VšĮ „Motorsport LT“, taip pat paramą yra suteikę dviratininkų rengiamoms varžyboms, lankydamiesi darželyje kartu su „Vyčio“ krepšininkais mažiesiems dalino atšvaitus ir pan.  

Tad pasitikėkime ir savo turtą patikėkime patikimiems.

Užs.Nr.d-0006

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.