Į priekį juda įmonės prijungimo procesas

Rugsėjo 11 d. posėdžiavusi rajono savivaldybės taryba patvirtino UAB „Šakių komunalinis ūkis“ ir UAB „Šakių šilumos tinklai“ reorganizavimo sąlygas, o savivaldybės administracijos direktoriui Dainiui Grincevičiui pavesta patvirtinti po reorganizavimo veiksiančios UAB „Šakių šilumos tinklai“ naujos redakcijos įstatus.


Jau esame rašę, kad rajono taryba dar 2019 m. lapkritį pritarė inicijuoti UAB „Šakių komunalinis ūkis“ reorganizavimą prijungimo būdu, prijungiant ją prie UAB „Šakių šilumos tinklai“. Šiuo sprendimu vadovas buvo įpareigotas iki 2020 m. balandžio 1 d. parengti reorganizavimo sąlygas, prie UAB „Šakių šilumos tinklai“ prijungiant UAB „Šakių komunalinis ūkis“. Kitas reorganizavimo žingsnis – pritarimas reorganizavimui ir parengtų reorganizavimo sąlygų projektui. Pritarimą taryba išreiškė gegužės 22d. posėdyje. Reorganizavimo sąlygos buvo skelbiamos viešai bendrovių įstatuose nurodytuose šaltiniuose bei Juridinių asmenų registre. Reorganizavimo sąlygos tarybos buvo patvirtintos, o dabar savivaldybės administracijos direktoriui pavesta patvirtinti po reorganizavimo veiklą tęsiančios UAB „Šakių šilumos tinklai“ įstatų naują redakciją.

Gyventojai jau kuris laikas yra informuojami apie tai, kad UAB „Šakių komunalinis ūkis“ pavadinimo neliks, o šios įmonės vykdytos funkcijos niekur nedings – žmonės ir toliau bus aptarnaujami taip, kaip tai vyko pastaruoju metu, keitėsi tik bendrovės pavadinimas.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.