Kodėl verta pirkti automobilių dalis internetu?

Įsigydami transporto priemonę viliamės, kad jos ilgai mums tarnaus ir jų nereikės dažnai remontuoti. Tačiau anksčiau ar vėliau automobilių dalys išeina iš rikiuotės ir jas tenka keisti. Pavyzdžiui, išgirdus neįprastus garsus sankaboje, ar pajutus ją veikiant neįprastai, galite išgirsti diagnozę, kad ją laikas keisti.
 
Naujų dalių paieška

Sankaba automobilyje yra tarpininkas tarp variklio ir greičių dėžės. Perjunginėdami pavaras ir nuspaudę sankabą mes trumpam atjungiam variklį nuo ratų riedėdami laisva eiga. Atleidinėjant sankabą ji vėl pamažu perduoda variklio sukimąsi greičių dėžei, o ši į ratus, ir taip važiuojame. Kuo labiau naudojama sankaba, tuo greičiau ji dyla, todėl senesniuose automobiliuose gali prireikti ją keisti.

Ką darysite prireikus įsigyti naują? Galbūt kreipsitės į draugus rekomendacijos, ar ieškosite arčiausiai namų esančios parduotuvės į kurią galite nuvykti? Tai atims iš jūsų nemažai laiko.

Paprasčiausias būdas būtų įsigyti auto dalis internetu.

Prekyba internetu kasmet vis labiau auga ir plečiasi. Karantino metu dauguma įmonių, neturėdamos galimybės prekiauti ir norėdamos išlikti buvo priverstos perkelti savo veiklą į internetinę erdvę. Dabar labai paprasta įsigyti drabužių ar maisto prekių internetu, pasirinkti pristatymą į namus ar paštomatą. Taip pat sėkmingai galite įsigyti ir reikiamas dalis savo automobiliui.

Įvedus į paiešką ,,auto dalys internetu” jums bus pateikta daugybė pasiūlymų. Verta apžiūrėti skirtingus pasiūlymus, atsiranda galimybė surasti mažesnę kainą.

Pasidomėkite tos įmonės atsiliepimais. Ar jie sąžiningi pardavėjai? Ar jums reikiama detalė bus nauja ar naudota?

Kaip sklandžiai apsipirkti internetinėje parduotuvėje?

Galbūt visiškai nenusimanote automobilių dalyse arba nežinote prie ko priskiriama jums šiuo metu reikalinga sankaba? Kad nepasiklystumėte tarp gausaus detalių pasirinkimo, internetinės parduotuvės paieška jums padės. Pasirinkus savo automobilio gamintoją ir modelį, nurodę pagaminimo metus bei variklio galingumą gausite pasirinkti iš skirtingų kategorijų. Sankabos komplektus rasite prie transmisijos. Prie visų prekių pateikiami gamintojai, prekės nuotraukos, ir aprašymai padės išsirinkti jums reikiamą dalį lengviau.

Atkreipkite dėmesį į prekės prieinamumą, t.y., kiek reikės laukti, kol gausite savo užsakymą. Tai turi būti nurodyta prekės aprašyme. Neradus tokios informacijos pamėginkite susisiekti su pardavėju.

Neradus jums reikiamos prekės taip pat galite susisiekti su parduotuvės darbuotojais. Dabar daug kur prieinama tiesioginės žinutės, leidžiančios darbo valandomis greitai sulaukti atsakymo į savo užklausą.

Belieka išsirinkti jums tinkamą prekę ir pateikti užsakymą. Jeigu pasirinkote patikimai atrodantį pardavėją, bet vis tiek nerimaujate, ar gausite prekę, pasidomėkite, galbūt yra galimybė atsiskaityti tik atsiimant prekę. Nors dauguma pardavėjų nesiūlo šios paslaugos, ją pasirinkus tikimybė būti apgautiems dar labiau sumažėja.

Automobilių detalių pirkimo internetu privalumai

Du didžiausi privalumai perkant automobilių dalis internetu, tai patogumas ir galimybė sutaupyti.

Neturėdami laiko, kurį turėtumėte paskirti ,,medžiodami” jums reikiamą dalį, o kur dar kelionė iki parduotuvės ir atgal, apsipirkti galite sau patogiu laiku. Dabar tai padaryti paprasta tiek kompiuteriu, tiek išmaniuoju telefonu. Taip pat galite pasirinkti ir prekės gavimą: pristatymą į namus, arba, jeigu jums taip patogiau, atsiėmimą iš artimiausio paštomato.

Apsipirkimas internetu dažniausiai yra pigesnis nei fizinėse parduotuvėse. Sandėliuose laikomos prekės parduotuvėms kainuoja mažiau, neužima parduotuvės vietos, todėl ir pardavėjas jas gali pasiūlyti už mažesnę kainą. Taip pat neretai galite rasti akcijų ir sutaupyti dar daugiau.

Prireikus įsigyti naujų dalių pasirinkite apsipirkimą internetu.  Turėsite gausų prekių pasirinkimą jums po ranka, rasite visą reikalingą informaciją, o prireikus sulauksite ir pagalbos - tarsi apsipirkinėdami fizinėje parduotuvėje.

Užs.nr.d-0190

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.