Per kiek laiko siunta pasieks Jungtines Amerikos Valstijas?

siusk pigiau
Laiką įtakojanti informacija apie pristatymą tarptautiniu mastu. Kai norite išsiųsti paketą pigiau į Ameriką iš Lietuvos, reikia nepamiršti tam tikrų dalykų. Jie apima: Muitinės formalumų atlikimas, kuriam reikalingas inventorinis aprašymas. Tinkamų kurjerių ir siuntų kompanijų pasirinkimas Lietuvoje jūsų pristatymo terminams. Nepažeidžiant apribojimų ar pavojingų daiktų gairių atkreipkite dėmesį į tarptautinius reikalavimus siuntoms. Taip pat atkreipkite dėmesį pristatymo adresų formatus, nes  tai gali būti viena iš priežasčių, pagreitinančių pristatymą. Tuomet siunta pasieks Jungtines Amerikos Valstijas greičiau ir operatyviau.
 
Atkreipkite dėmesį į jūsų pasirinktus kurjerių darbo laiką ir atostogų pristatymo terminus. Kai norite iš Lietuvos  eksportuoti krovinius į  ar bet kokio pobūdžio siuntas į Jungtines Amerikos Valstijas, ekspeditorius yra neįkainojamas turtas. Tai iš esmės yra terminas, suteiktas įmonei, kuri priima ir siunčia prekes jūsų vardu ir pasirenka, ar siųsti siuntą keliais, geležinkeliais ar jūra.

Ši išsami paslauga gali apimti: Tiek komercinės, tiek asmeninės siuntos tarptautinis pristatymas iš Vilniaus. Nuo durų iki durų bet kokiam svoriui į bet kurią tarptautinę vietą. Užbaigti dokumentus, ženklinimą ir rinkodarą. Pilna draudimo apsauga. Pakavimo, dėžutės ir korpuso parinktys. Saugus sandėliavimas. Muitinės formalumai. Tranzito organizavimas. Jūsų ekspeditorius pasirinks siųsti jūsų prekes jūra arba oru vienu iš šių keturių būdų. Nuo durų iki durų-nuo jūsų buvimo vietos Ispanijoje iki jūsų klientų adreso JAV. Nuo durų iki uosto-nuo jūsų buvimo vietos Lietuvoje iki pasirinkto jūrų uosto ar oro uosto Jungtinėse Valstijose. Nuo uosto iki durų-nuo jūsų pasirinkto jūrų uosto ar Ispanijos oro uosto iki jūsų klientų adreso Jungtinėse Amerikos Valstijose.  Nuo uosto iki uosto-nuo jūsų pasirinkto jūrų uosto ar Lietuvos oro uosto iki jūsų pasirinkto jūrų uosto ar oro uosto JAV.  

Kurjerių pristatymo laikas. Garsūs kurjeriai paprastai paims ir išsiųs padėklus kitą dieną iš Lietuvos per tam skirtą transporto priemonę, kuri suteiks jums trijų dienų tranzitą, nors turėtų būti numatytos penkios darbo dienos. Siūlomas greitas transportavimas, tačiau kartais pristatymo laiką gali paveikti oras ar kitos nenumatytos aplinkybės. Per kiek laiko siunta pasieks Jungtines Amerikos Valstijas sunku pasakyti, kadangi kiekvienu atveju gabenant prekes, neaišku kokios bus oro sąlygos ar kiekvienu atveju gali iškilti kažkokios nenumatytos aplinkybės, kurios bet kokiu atveju gali prailginti pristatymo terminus į Jungtines Valstijas iki dviejų parų.  Priklausomai nuo vietovės, surinkimas ir pristatymas gali būti pasiekiamas priklausomai nuo atstumo, o internetinė stebėjimo funkcija bus lengvai prieinama internete arba tiesiogiai susisiekus su klientų aptarnavimo tarnyba. Visada prieš siunčiant savo siuntą per kurjerių tarnybas, pasidomėkite koks šiuo metu pristatymo terminas. Jis taip pat gali kisti priklausomai nuo sezono ar šventinio laikotarpio.

Užs.nr.d-0192

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.