3 kriterijai, kuriais vertėtų vadovautis renkantis auskarus

auskarai
Auskarai moterims - tas papuošalas, kuris padeda sukurti trokštamą įvaizdį. Nesvarbu, ar norite atrodyti klasiškai, ar išvaizdai suteikti žaismingumo, skirtingos poros auskarų padės tai padaryti. Visgi, pirkdami bet kokį naują daiktą nenorime suklysti ir išmesti pinigų į balą. Kaip rinktis auskarus, kad nereikėtų gailėtis?
 
Atsižvelkite į savo veido formą

Natūralu, kad į blizgius papuošalus žiūrime smalsiomis akimis, o tyliai susižavėję unikaliu koloritu ar prabangiu metalu nusprendžiame įsigyti naują aksesuarą. Deja, toks aklas pirkinys ilgainiui gali nepasiteisinti - viena yra, kad auskarai atrodo gražiai, o visai kas kita yra jų ir veido bruožų darna. Prieš pirkdami auskarus būtinai patikrinkite, ar šie tinka būtent prie Jūsų veido formos. Viena iš esminių taisyklių, kuri padės nuspręsti, ar papuošalas tinka, yra tokia: stebėkite, ar Jūsų veido forma yra struktūriškai priešingos formos nei aksesuaras. Tarkime, Jūsų veidas yra kvadrato formos. Tokiu atveju, ieškokite apvalių auskariukų. Rombo formos veido struktūros savininkės turėtų apsvarstyti įsigyti ilgus ir į apačią apvalėjančius auskarus. Jei turite ovalų veidą, pernelyg jaudintis nevertėtų - tokia veido forma leidžia eksperimentuoti su įvairių formų ir ilgių auskarais. Iš esmės verta prisiminti, kad kuo auskarų forma yra panašesnė į Jūsų veido forma, tuo labiau to pasirinkimo reikėtų vengti.

Pergalvokite progą

Kai jau sužinojote, kaip įvertinti auskarų ir unikalių veido bruožų derėjimą, vertėtų apsvarstyti kitą kriterijų. Auskarai moterims tikrai gana lengvai išrenkami, kai yra žinoma ir aiški proga. Jei paprasčiausiai ieškote aksesuaro kasdienybei, galite pernelyg nesprausti savęs į rėmus. Tiks tiek minimalistiniai sidabriniai ar auksiniai juvelyrikos dirbiniai, tiek kabantys spalvingesni aksesuarai. Viskas priklauso nuo Jūsų bendrų kasdienių įvaizdžių kūrimo principų. Jei ieškote auskarų, kurie puikiai tiks savaitgalio pramogoms, apsvarstykite įsigyti auskarus ringes, kurie tiks tiek pasibuvimui restorane, tiek draugų vakarėliui. Rimtesnių progų atveju, dėmesį labiausiai atkreipti reikėtų į metalą. Rinkitės prabangiau atrodančius auskarus: tiks aukso, sidabro ir net žalvario dirbiniai. Pastarieji yra tvirti, o jų švelnus blizgesys spinduliuoja prabanga. Bet kokiu atveju, nebijokite į pasirinkimą įterpti asmeniškumo - ieškokite auskarų su mylimais akmenukais ar mėgstamiausios spalvos detalėmis.

Nusistatykite biudžetą ir ieškokite patikimų pardavėjų

Jeigu atrodo, kad vis tiek apsispręsti yra sunku (juk yra tiek įvairių metalų, skirtingų formų, ilgių bei spalvų), vertėtų pagalvoti apie skiriamą biudžetą. Tuomet, tikėtina, atkris tam tikri brangesni metalai ir privalėsite ieškoti idealaus kainos ir kokybės santykio. Taip pat pravartu pasiieškoti papildomos informacijos apie juvelyrą ar parduotuvę, kurioje galvojate rinktis auskarus. Medijų pasaulyje tikrai rasite pakankamai nuomonių, įvertinimų ir įvairių nuotraukų, kurios padės apsispręsti bei nepadaryti klaidos impulsyviai užsisakant iš pirmos pasitaikiusios parduotuvės atsiradusios paieškos rezultatuose.

Moterims, ieškančioms kokybiškų, madingų ir svarbiausia priimtina kaina siūlomų auskarų, rekomenduojama apsilankyti https://www.vittaa.lt/kategorija/aksesuarai-moterims/papuosalai-moterims/auskarai/ ir prekes įsigyti internetu.

Užs.nr.d-0287

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.