„Metu žvilgsniu“ įvertintas „Virsmas“

virsmas zvilgsnis
Apdovanojimu džiaugiasi „Virsmo“ atstovai Aidas Lažauninkas ir Sonata Staugaitienė. Asmeninio archyvo nuotr.


Trečiadienį Marijampolės regiono verslo bendruomenės bei savivaldos atstovai rinkosi į Verslo dienai paminėti skirtą forumą bei tradicinius verslo apdovanojimus „Metų žvilgsnis 2022“. Tarp įvertintų – ir mūsų krašto atstovai.
 
Renginys prasidėjo tradiciniu ekonomikos forumu „Sūduva 2022: kaip tapti stipresniems po dar vienos krizės?“, kuriame Marijampolės verslo bei politikos lyderiai kartu su kviestiniais svečiais diskutavo apie Marijampolės regiono ekonominės plėtros scenarijus bei Europos Sąjungos „Next Generation EU“ finansuojamo plano „Naujos kartos Lietuva“ investicijų ir reformų naudą.

Kaip ir kasmet, finalinis forumo akcentas – „Metų žvilgsnio“ apdovanojimai, skirti visų penkių regiono savivaldybių verslo atstovams. Šiais metais įvertinimo sulaukė šakiečių MB „Virsmas“, kuriems apdovanojimas skirtas „Už kūrybišką polėkį ir profesionalumą įgyvendinant kiekvieno kliento viziją“. Kaip žinia, liepą suėjo ketveri metai, kaip kūrybos studija rajone vykdo įvairią reklamos gamybą ir nuolat atnaujina bei plečia paslaugų spektrą – užsiima ne tik skaitmenine spauda, bet gamina lipdukus, stendus, iškabas, teikia lazerinio graviravimo ir pjaustymo paslaugas, siūlo 3D vizualizacijas ir architektūrinį projektavimą ir pan.

Verslo dienai paminėti skirtą renginį jau 17-us metus organizuoja Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų Marijampolės filialas. Renginio partneris – žurnalo „IQ“ redakcija.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.