Verslo dienos proga pagerbtos ir mūsų rajono įmonės

verslininkaiLapkričio 16 dieną Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų Marijampolės filialas surengė Verslo dienai skirtą renginį „Pažink, kurk, verslauk“, į kurį susirinko gausus apskrities verslininkų būrys. Mūsų rajonui jame atstovavo savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Algimantas Damijonaitis, UAB „Gulbelė“ vadovas Arūnas Tarnauskas ir UAB „Mediresta“ generalinis direktorius Juozas Medveckas.

Nuotr. „Metų žvilgsnio“ nominacijos įteiktos UAB „Mediresta“ generaliniam direktoriui J.Medveckui (kairėje) ir komercijos bei paslaugų įmonės savininkui J.Bugvilui.

Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų prezidentas prof. Mečislovas Rondomanskas šventės metu pastebėjo, kad Marijampolės apskritis garsėja ne tik  derlingomis žemėmis, bet ir darbščiais, versliais žmonėmis. Verslo dienos proga čia buvo pasidžiaugta verslo įmonių laimėjimais, įteiktos „Metų žvilgsnio“ nominacijos, verslininkai paskatinti medaliais ir padėkomis, pristatyti konkurso „Pažink, kurk ir verslauk Marijampolėje“ rezultatai. „Metų žvilgsnio“ nominantų tarpe - dvi mūsų rajono verslo įmonės: UAB „Mediresta“ bei Jaunučio Bugvilo komercijos ir paslaugų įmonė.  
 
UAB „Mediresta“ generaliniam direktoriui J.Medveckui įteikta nominacija už pažangių technologijų pritaikymą gamyboje. Pasak jo, naujausių technologijų diegimas gamyboje – tai galimybė sumažinti gamybos kaštus ir išsilaikyti rinkoje. Būtent dėl to kiekvienais metais bendrovė dirba su vis  pažangesnėmis technologijomis. Jaunutis Bugvilas šventėje nedalyvavo, todėl Šakiuose jį pasveikino ir  nominaciją už sprendimus, kurie garantuoja sėkmę, įteikė A.Damijonaitis. Abu verslininkai teigia nesitikėję apdovanojimų, tačiau malonu, kad buvo pastebėti ir įvertinti. Jiems įteikti  Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų įsteigti originalūs stiklo dirbiniai bei asmeninės dovanos.

Renginyje apie šiandieninius iššūkius: prasmės darbe kūrimą, talento ugdymą ir kūrybingumo skatinimą kalbėjo Baltijos lyderystės ugdymo instituto direktorius Modestas Gelbūda. Pranešimą „Pasaulinio lygio efektyvumo link: Toyotos vadybos principai ir jų taikymas Lietuvoje“ skaitė UAB „Efektyvūs procesai“ direktorius Vidas Petraitis. Šventinę nuotaiką palaikė „Paramos“ orkestro ir pianistės Ilonos Ruseckaitės – Lapinskienės atliekami kūriniai.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.