Atsinaujinęs banko skyrius oficialiai atveria duris

stankaitisGintarė MARTINAITIENĖ
 
Nors naujosiose patalpose DnB Lietuva Šakių skyrius dirba apie mėnesį, tačiau tik šiandien oficialiai atveria duris. Tokio kardinalaus patalpų atnaujinimo skyrius sulaukė pirmasis Lietuvoje. Jo vadovas Darius Stankaitis džiaugiasi, kad atlikusdarbus pasikeitė jų darbo sąlygos, patogiau dirbti darbuotojams, apsilankyti ir paslaugas gauti klientams.
 
Nuotr. D. Stankaitis džiaugiasi, kad atnaujinus patalpas patogiau dirbti darbuotojams, paslaugas gauti klientams.
 
Keitėsi viskas
 
D. Stankaitis pripažino, kad metų pabaigoje teko gyventi ekstremaliomis sąlygomis, vargti ir darbuotojams ir klientams, tačiau niekas neabejoja ar vertėjo, nes rezultatai kalba patys už save. Į klausimą, kas patalpose buvo padaryta ir pakeista, tenka atsakyti – viskas. Anksčiau darbuotojai buvo įsikūrę tiek pirmajame, tiek antrajame pastato aukšte, o dabar visi dirba viename aukšte, kur vienas nuo kito atskirti arba specialiomis sienomis, arba turi atskirus kabinetus. Be to, per banko patalpas, priešingai nei anksčiau, nebus galima pereiti ir patekti į antrajame pastato aukšte įsikūrusias įstaigas, tad nebus ir tam tikro „bardako“. „Anksčiau buvo nepatogu nei mums, nei klientams, o dabar kiekvienas darbuotojas turi atskirą darbo vietą, tapo daug patogiau aptarnauti klientus, atsirado galimybė individualiau su jais bendrauti. Svarbu, kad atsirado eilių reguliavimo sistema“, - teigė Šakių skyriaus vadovas. Klientui daug paprasčiau, kai atėjus į banką nereikia blaškytis, o tik pasirinkti norimą paslaugą ir laukti savo eilės pas specialistą. Patalpos erdvios, šviesios, šiuolaikiškos ir jaukios, vieną pagrindinių sienų puošia Norvegijos vaizdas. Jis pasirinktas neatsitiktinai – DnB yra didžiausias Norvegijos bankas, turintis padalinius 19 pasaulio šalių. Lietuvoje yra 78 šio banko skyriai.

Atsirado ir naujų paslaugų

Iniciatyvūs ir profesionalūs darbuotojai, pasak D. Stankaičio, visuomet pasirengę padėti. Šiuo metu skyriuje dirba trys vadybininkai, du asmeniniai bankininkai bei trys klientų vadybininkai, galintys atlikti grynųjų pinigų operacijas. Anksčiau tokios darbo vietos buvo tik dvi. Be to, skyrius pradėjo teikti ir visiškai naujas paslaugas. „Šakių rajone nebuvo, tačiau jautėme paklausą ir banke atsirado visiškai nauja – individualių seifų saugykla“, - pasakojo skyriaus vadovas. Arčiausiai tokia paslauga buvo teikiama Jurbarke arba Kaune, tačiau dabar ir šakiečiai, esant poreikiui, seife galės palikti svarbius dokumentus ar kitą vertingą turtą, kurio nenori palikti namuose. Dar viena nauja ir D. Stankaičio manymu, labai naudinga ir reikalinga paslauga – „Perlo“ terminalai, kuriuose galima atlikti grynųjų pinigų operacijas. „Perlo“ terminalai yra beveik visose didesnėse seniūnijose, tad žmogui nereikės važiuoti į Šakius. Jis, turėdamas banko kortelę, gali tiek įsinešti, tiek nusiimti pinigus“, - tikino pašnekovas. Be to, atsinaujino ir internetinis banko puslapis, keitėsi jo dizainas.

Viziją įgyvendinti – paprasčiau

Pasak D. Stankaičio, banko vizija – vertę kuriantis klientų aptarnavimo menas. Skyriaus vadovas mano, jog su naujomis patalpomis, siūlomomis naujovėmis, šypsena veiduose ir noru dirbti įgyvendinti viziją tapo žymiai lengviau. „Tapo žymiai paprasčiau ir patogiau bendrauti su klientais. Manau, mūsų profesionalūs darbuotojai ras tinkamiausią sprendimą mūsų klientui. Kai gerai klientui, ir mums gerai“, - aprodydamas naująsias patalpas džiaugėsi skyriaus vadovas.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.