Kaip manote, ar Šakius pasieks pabėgėliai?

klausimelis 10 27Gailutė iš Kudirkos Naumiesčio:

Sunku pasakyti... Jeigu tikrai žmonės bėga nuo karo, kodėl nepriimti jų į savo bendruomenę. Jeigu žmogui nelaimė, reikia būtinai pagelbėti. Visų pirma, manau, kad čia jiems būtų labai šalta.
 
 
 
 
klausimelis 10 27 2Jaunius iš Šakių:

Pasakykite, ką jie čia veiks? Jie čia badu numirs. Jiems Vokietija reikalinga. Aš pats ten dirbu ir matau, kas darosi. Pabėgėliai patys šneka, kad jiems reikalinga Vokietija, šalis, kuri galvoja apie žmogų. Lietuvoje jie apsistotų tik laikinai, kol gautų Šengeno vizą ir išvyktų į vokiečius. Manau, mūsų visuomenė juos priims, jie juk nieko blogo nepadarė. Jie irgi yra žmonės.
 
 
 

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px