Ar pritartumėte siūlymui atsisakyti 1 ir 2 euro centų monetų?

klausimelis 03 28Valentina iš Trakų:

Būtų gerai, kad tų smulkių euro centų monetų neliktų. Jos nereikalingos. Žiūri į kainas parduotuvėje – 2,99 euro, tai geriau rašyk 3, apvalink, kam tas 1 euro centas. Prisikaupia paskui namuose ir nežinia, kur dėt, nes ne visos parduotuvės nori priimti. Iš karto gal nereikėtų išimti, palaipsniui, nes senesni žmonės nesuprastų. Jie skaičiuoja kiekvieną centą.







klausimelis 03 28 2Vidas iš Lukšių:


Aš pritarčiau. Nė 5 euro centų monetų nereikia. Nors piniginėje labai nemaišo, bet nereikalingi. Reikėtų apvalinti kainas iki dešimčių ir palaipsniui išimti tas smulkias monetas. Jei 26 euro centai, tai apvalinti iki 30-ties, o jei 24 euro centai – iki 20-ties.








Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px