Kaip vertinate, kad Prezidentas nuslėpė narystę Komunistų partijoje?

klausimelis 04 07Juozas iš Žvirgždaičių:

Tokie laikai buvo. Jei žmogus norėjo baigti aukštąjį, reikėjo stoti į partiją. Aš irgi buvau joje, nors ir trumpai, kad gaučiau namą pasistatyti. Kad prezidentas įstojo į tą partiją ir vėliau to fakto nedeklaravo, tai, manau, tokia čia ta ir klaidelė. Daug tokių politikų yra, kurie priklausė šiai partijai. Mano asmeniškai nuomonė apie prezidentą nepasikeitė, vertinu jį teigiamai.






klausimelis 04 07 2Antanas iš Liepalotų:


Girdėjau apie tai, bet, kad aš tuo nelabai domiuosi. Man atrodo, kad Nausėda, kandidatuodamas į prezidentus, turėjo būtinai nurodyti tą narystę. Bet tuomet buvo tokie laikai, kad be partijos nieko negalėjai pasiekti. Vienam mano pažįstamam agronomui netvirtino net mokslinio darbo, kadangi šioj partijoj nebuvo. Nesumenks, manau, prezidento reitingai. Kuris jau ten iš politikų toj partijoj nebuvęs?





Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar lengva jaunimui susirasti darbą vasarai?

klausimelis 05 24Zita iš Šakių:

Nežinau, mano anūkas tai susiranda. Sąlygos nėra paprastos, bet, manau, viskas priklauso nuo žmogaus ir noro. Darbo jaunimui tikrai reikia, nebūtinai visą vasarą, bet nors kiek. Mano vaikai visą laiką dirbo vasaromis, tiesa, anuomet dar kolūkiuose. Kaip bebūtų, darbas tiesiog yra vertybė, charakterio ugdymo priemonė, o ir sveikatai į naudą išeina. 

klausimelis 05 24 2

Antanas iš Lukšių:

Manau, kad išrankiems studentams ir moksleiviams darbą rasti sudėtingiau. Tie, kurie paprasti, nesibaido jokio darbo, manau, kad gali susirasti – ūkininkų daug yra, kurie mielai priima. Darbas žmonėms niekada nepakenkė, padirbėti visai neblogai, bet studentai ir moksleiviai gali turėti ir kitų užsiėmimų, kurie yra taip pat reikalingi. Yra tokių, kurie gilina žinias, jiems mokslo metų nepakanka. Tai irgi savotiškai darbas. Yra darbas už pinigus, yra intelektualus.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.