Kaip vertinate 2019–2023 m. kadencijos rajono savivaldybės tarybos darbą?

klausimelis 04 21Ramutė iš Kudirkos Naumiesčio:

Pagal mane tai ir taryba, ir meras dirbo gerai. Ir Kudirkos Naumiestyje tvarkomos gražiai gatvės. Taigi viskas gerai. Mes jau nedirbantys. Pensijų juk rajono valdžia vis tiek nepakels. Asmeniškai man, kad galėčiau gyventi geriau, oriai, tai nieko daugiau ir nereikia, užtenka ir tos pensijos. Tik kad sveikatos būtų. Iš naujos valdžios galbūt tikimės kažko dar geriau.






klausimelis 04 21 2Elena iš Liepalotų:


Viskas gerai buvo. Tvarkosi Šakiai ir Lukšiai dabar labai gražiai tvarkomi. Pagirti turime dėl Lukšių sutvarkymo ir ankstesnį seniūną Cikaną. Man tai viskas gerai. Dažnai į Liepalotus atvažiuoja ir dabartinis Lukšių seniūnas, rūpinasi mūsų kaimu. Žinau, kad iš mūsų krašto taryboje dirbo vienas tarybos narys. Tikiuosi iš kraštiečio, naujojo administracijos direktoriaus, prasmingos veiklos.





Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.