Ar ir jūs pasidavėte grybavimo karštinei?

klausimelis 09 12Eugenijus iš Keturnaujienos:

Grybauti nelabai, bet valgyti mėgstu. Grybauti šiemet nebuvau, bet turguje buvau. Nusipirkau voveruškų maždaug prieš kokias dvi savaites, kainavo 14 eurų. Kaina nebaugino, kai skanu valgyti. Mačiau per televizorių, kad visoje Lietuvoje grybus kibirais renka. Kažin kiek dabar kainuoja? Nelabai kur mums yra grybauti, nebent panovy. O ir amžius nebe tas grybavimui. Geriausia grybų nusipirkti turguje, nereikia nė grybauti.







klausimelis 09 12 2Eglė iš Sintautų:


Deja, grybauti šiemet nebuvau. Mėgstam grybus, tik kad kas pagrybautų. O ir grybauti apie Sintautus nelabai yra kur. Sako, ir apie Voverius miškai jau iškirsti. Neperkam grybų. Pasižiūrim laikraštyje – 25 eurai! Matau, kad visą Lietuvą apėmusi grybavimo karštinė. Tai gundausi, galvoju dar šią savaitę gal ir nuvažiuosiu. Bet jeigu aš nerandu, tai atrodo neįdomu ir grybauti. Nors labai mėgstu valgyti grybus, labiau šviežius.






Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px