R. Lebedžinskui - garbės pirmininko vardas

lebedzinskuiPenktadienį rajono savivaldybėje vyko Lietuvos socialdemokratų partijos Šakių rajono skyriaus konferencija.
 
Nuotr. R. Lebedžinskui Šakių skyriaus garbės pirmininko regalijas įteikė Mindaugas Bastys.
 
Konferencijos metu Rimgaudui Lebedžinskui buvo įteiktos Lietuvos Socialdemokratų partijos Šakių rajono skyriaus Garbės pirmininko vardo regalijos. R. Lebedžinskas nuo 1997 metų keletą kartų buvo išrinktas Lietuvos socialdemokratų partijos Šakių rajono skyriaus pirmininku. Penktadienį vykusioje konferencijoje jam buvo įteikti Ministro Pirmininko, Socialdemokratų partijos pirmininko A. Butkevičiaus ir Lietuvos Socialdemokratų partijos Garbės pirmininko A. Sakalo padėkos raštai. Tarybos narys sąžiningai atliko savo pareigas ir nusipelnė šių apdovanojimų. R. Lebedžinskas šiuose savivaldos rinkimuose dalyvauti negalės, nes Seimas priėmė rinkimų įstatymą, kuris nesuteikia galimybės rinkimuose dalyvauti tiems žmonėms, kurie savivaldybėse užima vadovaujančias pareigas.

Socialdemokratų partijos konferencijos metu buvo reitinguojami kandidatai į 2015 metų Šakių rajono savivaldos tarybos narius. Šį penktadienį, po prezidiumo posėdžio, turėtų paaiškėti tikslus sąrašas.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.