Šakių rajone – 118 „užmaršuolių“

Kauno apskrities valstybinė mokesčių inspekcija (Kauno VMI) informuoja, kad 157 Šakių rajono gyventojai už 2018 m. galėtų susigrąžinti beveik 21 tūkst. eurų gyventojų pajamų mokesčio (GPM) permokos, jei tik pateiktų pajamų deklaraciją.

Abejojantys, ar GPM permoka jiems priklauso, gali pasitikrinti prisijungę prie VMI Elektroninio deklaravimo sistemos. Permokos suma nurodyta jiems suformuotoje preliminarioje metinėje 2018 m. pajamų deklaracijoje.
 
VMI taip pat pažymi, kad yra ir tokių gyventojų, kurie turėjo pareigą pateikti pajamų deklaraciją už praėjusius metus, tačiau net ir mokesčių administratoriaus raginami to nepadarė. Šakių rajone tokių „užmaršuolių“ 118. Valstybės biudžetą skolingi gyventojai turėtų papildyti beveik 9 tūkst. eurų. Įspėjama, kad pateikti deklaraciją ir sumokėti apskaičiuotą mokėtiną GPM sumą gyventojai turi nedelsiant, nes mokesčius sumokėti reikėjo iki gegužės 2 d., po šio termino skaičiuojami delspinigiai.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px