Šakių „Bočiai“ žavi pozityvumu

bociai popiete
Šakių pensininkų bendrijos „Bočiai“ pirmininkė ir Šakių seniūnijos neįgaliųjų draugijos koordinatorė Liuda Samuolienė (kairėje) jau dešimtą kartą sukviečia bendraminčius ir geradarius į padėkos popietę. G. Jokūbaičio nuotr.

Praėjusį penktadienį Šakių kultūros centre dešimtojoje Šakių pensininkų bendrijos „Bočiai“ ir Šakių seniūnijos neįgaliųjų draugijos padėkos popietėje netrūkų šiltų sveikinimų, padėkų ir muzikos, kurią dovanojo pas bendraminčius į Šakius atvykę Vilkaviškio, Marijampolės, Kazlų Rūdos savivaldybių „Bočiai“.

Popietė prasidėjo jausmingomis Šakių neįgaliųjų draugijos ansamblio „Siesartis“ (vad. Asta Grigaitienė) dainomis. Jau daug metų į padėkos popietę sukviečianti Šakių pensininkų bendrijos „Bočiai“ pirmininkė ir Šakių seniūnijos neįgaliųjų draugijos koordinatorė Liuda Samuolienė pasidžiaugė į šventę atvykusiu gausiu būriu svečių, bendraminčiais bei savivaldybės atstovais.

„Visi laukiame gruodžio, kuomet dalijamės nuveiktais darbais, jausmais, dovanomis ir gražiais padėkos žodžiais. Dažniau pabūkime šalia kančioj, džiaugsme...“ – kalbėjo L.Samuolienė.

Tradiciškai Šakių „Bočiai“ dėkojo būriui žmonių už pagalbą, supratimą, bendradarbiavimą, skelbė nominacijas, o nominantus kvietė į sceną, kalbino ir dovanojo po kalendorių.

Nors L.Samuolienė užsiminė, kad tai galbūt jau paskutinė jos organizuojama popietė, kalbėjusieji svečiai pasidžiaugė Šakių „Bočių“ puikiu nusiteikimu, pozityvumu, linkėjo kuo geriausios kloties ir ateityje, o jų pirmininkei surengti dar ne vieną popietę.

Šventės dalyvius dainomis pasveikino Kazlų Rūdos senjorų klubas, vadovaujamas Ramutės Vinikienės, kuri pasidžiaugė pradėtais tiesti draugystės tiltais su šakiečiais, o lauktuvių atvežė keptų grybų kelmą.

Šakiečiai seniai bendrauja ir su „Bočiais“ iš Vilkaviškio, kurie kartu su dar vienais svečiais – Marijampolės pagyvenusių žmonių draugija „Javaja“ – dovano skambių dainų pynę. Popietės dalyviams savo kūrinius dovanojo ir Šakių meno mokyklos mokiniai.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.