Apsvarstė veiklos ataskaitą

Kontrolės komitetas, vadovaujamas Edmundo Rinkevičiaus, apsvarstė veiklos ataskaitą, kurią artimiausiu metu teiks ir rajono tarybai.

Komitetas, kuriame be pirmininko dirba Aurelija Maksvytienė, Irena Haase, Zigmas Povilaitis, Kęstutis Gudelevičius ir Kęstutis Smirnovas 2012 metais surengė penkis posėdžius, apsvarstė 23 nedubliuojančius rajono savivaldybės tarybos darbo klausimus. Taip pat buvo parengta bei rajono tarybai pateikta keletas sprendimų, rekomendacijų, prašymų bei pasiūlymų įstaigoms, įmonėms, organizacijos. Posėdžiuose dalyvavo bei mintis svarstomais klausimais išsakė ne tik komiteto nariai, bet ir kiti tarybos nariai, savivaldybės administracijos darbuotojai, įmonių, įstaigų ar organizacijų atstovai.

E. Rinkevičius prie svarbiausių komiteto klausimų priskiria „Dėl Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centro atliktų auditų bei veiklos efektyvumo“, dėl įstatymo projekto „Dėl valstybės paramos būstui įsigyti ir išsinuomoti“, dėl rajono savivaldybės valdomo socialinio būsto galimybių bei problemų, dėl Šakių kultūros centre atlikto audito, dėl kontrolės ir audito tarnybos finansinio audito savivaldybėje, dėl savivaldybei priklausančio bei patikėjimo teise valdomo turto 2011 m. ataskaitų audito, dėl savivaldybės kontrolės ir audito tarnybos veiklos plano projekto 2013 m., dėl bendrovių UAB „Šakių šilumos tinklai“ bei „Šakių vaistinė“ situacijos apžvalgos.

Komiteto posėdžiuose aktyviausiai dalyvavo pats pirmininkas, A. Maksvytienė, I. Haase bei K. Gudelevičius. Mažiau aktyvūs buvo K. Smirnovas bei Z. Povilaitis.

„Nė vienas komitetas to daryti neturi, o mes ataskaitą turime pateikti tarybai. Tą padarysime artimiausiu metu“, - posėdžio dalyviams, nesulaukęs pastabų, pareiškė komiteto pirmininkas.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.