Miesto gatvėse atnaujinami šaligatviai

saligatviaiŠiuo metu Šakių mieste darbuojasi bendrovių „Šakių hidrotechnika“ bei „Hidrokesta“ darbininkai, atliekantys miesto gatvių ir šaligatvių remonto darbus.
 
Nuotr. Šakiuose, Vytauto gatvėje šią vasarą numatyta pakloti 370 kv. metrų trinkelių.
 
Kaip informavo rajono savivaldybės Ūkio skyriaus specialistai, savivaldybės biudžeto lėšomis šią vasarą turėtų būti sutvarkytas Draugystės tako šaligatvis,- bus paklota 620 kv. metrų plytelių. Darbų vertė - beveik 121 tūkst. litų.

Taip pat pradėtas tvarkyti pėsčiųjų takas Aušros gatvėje. Numatyta suremontuoti 250 metrų šaligatvio. Iš Kelių priežiūros programos lėšų šią vasarą planuojama suremontuoti ir dalį Vytauto gatvės šaligatvio bei pakloti 370 kv. metrų trinkelių. Šiems remonto darbams numatyta skirti 148 tūkst. litų.

Kol kas vykdomi projektavimo darbai dėl S.Neries ir Liepų gatvių asfaltavimo darbų. Šių gatvių sutvarkymui finansavimą tikimasi gauti pagal ES fondams parengtą projektą.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px