Sporto mėgėjai rinkosi Slavikuose

Slavikų seniūnijos bendruomenė kartu su seniūnija, mokykla, aktyviu jaunimu bei kraštiečiais surengė sporto šventę, kurios metu vyko krepšinio, tinklinio, smiginio, baudų metimo ir kitos varžybos.

Slavikų pagrindinės mokyklos stadione krepšinį žaisti panoro šešios komandos iš Gotlybiškių, Plokščių, Jurbarko bei Slavikų. Varžybų nugalėtojais tapo komanda iš Plokščių: Linas Macijauskas, Žygimantas ir Mažvydas Zaksai. Antri liko jurbarkiečiai: Nerijus Mozūraitis, Aivaras Miliušis, Evaldas Ažna. Trečią vietą iškovojo jaunimas iš Gotlybiškių: Jokūbas Dovydaitis, Edvinas Balsaitis, Justas Kupstaitis.
 
Tinklinio varžybose varžėsi penkios komandos iš Šakių, Lukšių, Slavikų bei Bunikių. Nugalėtojais tapo lukšiečių komanda: Laimis Linertas, Vytas Dielininkaitis, Edgaras Žilaitis, Vaidas Miščikas. Antroji vieta atiteko šakiečiams: Augustui Jakui, Lukui Išganaičiui, Vytautui Rudzevičiui, Mantui Višinskui. Treti taip pat šakiečių komanda: Mindaugas Labanauskas, Mindaugas Vilkaitis, Tomas Butkus ir Mantas Daunys.

Kraštiečio Vytauto Maksvyčio šeima pakvietė pažaisti azartišką burbulų futbolą. Jiems talkino Vytautas Valaitis ir Artūras Švelnys iš Gotlybiškių. Geriausiai sekėsi plokštiečiams, antra liko Bunikių komanda, treti – gotlybiškiečiai.

Smiginio rungtyje varžėsi 18 dalyvių. Prizines vietas užėmė Judita Žemaitytė, Laura Romikaitytė, Aurimas Rudzevičius.

Baudų metimo rungtyje dalyvavo 23 dalyviai, taikliausias buvo Laimis Linertas, antras Vaidas Miščikas, trečias Justas Kupstaitis.

Sporto varžybų metu buvo pristatytas projektas „Eismo saugumas bendruomenėse 2016“, kurį organizuoja Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos. Šiame projekte Slavikų seniūnijos bendruomenės centras kartu su Zanavykų muziejumi dalyvauja jau treti metai.

Už pagalbą organizuojant sporto šventę  organizatoriai dėkoja Slavikų pagrindinės mokyklos, seniūnijos darbuotojams, varžybų teisėjams – Vidmantui Sprainaičiui, Redai Konteikienei, Sauliui Jazukevičiui, Monikai Gylytei bei Samantai Ugenskaitei. Sporto šventė organizuota iš Šakių rajono savivaldybės finansuoto projekto „Jaunimas – kaimo bendruomenės dalis 2016“.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.