Mokiniai jėgas išbandė plaukimo varžybose

plaukimas dalyviai
Nuotr. Rajono bendrojo ugdymo mokyklų mokinių plaukimo varžybose varžėsi 40 įvairaus amžiaus moksleivių.


Kovo pabaigoje Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centre vyko rajono bendrojo ugdymo mokyklų mokinių plaukimo varžybos trijose amžiaus grupėse.
 
Pirmoje grupėje plaukė I–IV moksleiviai. Tarp mergaičių prizines vietas iškovojo „Varpo“ mokyklos moksleivės. Geriausiai sekėsi Smiltei Bacevičiūtei, antra liko Leonora Tarnauskaitė, trečią vietą užėmė Liepa Milerytė. Tarp berniukų pirmą vietą iškovojo Justas Mikulionis („Varpas“), antras buvo Kidulių pagrindinės mokyklos auklėtinis Vakaris Kasparavičius, trečias atplaukė varpietis Tomas Plioplys.

Antroje grupėje rungėsi V–VIII klasės mokiniai. Pirma iš mergaičių atplaukė Lukšių Vinco Grybo gimnazijos auklėtinė Emilija Jokimaitytė, antra – Iveta Česnulevičiūtė (Gelgaudiškio pagrindinė mokykla), trečią vietą užėmė irgi lukšietė Aušrinė Laukaitytė. Tarp berniukų geriausiai sekėsi taip pat Lukšių Vinco Grybo gimnazijos auklėtiniui Benui Moleikaičiui, antras atplaukė Pijus Rusakevičius („Varpas“) trečią vietą užėmė taip pat varpietis Eimantas Zokas.

Trečioje grupėje plaukė IX–XII klasių moksleiviai. Tiesa, merginos buvo tik dvi, tad jos ir pasidalijo prizines vietas. Pirmą vietą užėmė Šakių „Žiburio“ gimnazijos auklėtinė Kamilė Bakštytė, antrą vietą užėmė Ieva Kasparaitytė (Lukšių Vinco Grybo gimnazija). Tarp dešimties berniukų geriausią rezultatą pademonstravo Dominykas Staugaitis (Šakių „Žiburio“ gimnazija), antras atplaukė taip pat žiburietis Erikas Puidokas, trečią vietą užėmė Lukšių Vinco Grybo gimnazijos auklėtinis Edvardas Matusa.

Mažesnieji plaukė 25 m. vyresnieji – 50 m. laisvu stiliumi. Iš viso varžėsi 40 moksleivių iš įvairių rajono mokyklų. Vaikus varžyboms paruošė treneris Aurelijus Marčiulionis.

„Draugo” inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.