Užsitikrino nugalėtojo vardą

Savaitgalį Nacionalinės krepšinio lygoje (Mezon-NKL) dominuojantis Šakių „Vytis“ dar nesibaigus reguliariajam sezonui užsitikrino šio etapo nugalėtojo vardą. Savaitgalį krepšininkai į savo sąskaitą įsirašė dar dvi pergales.

Penktadienį svečiuose, stebint Kauno „Žalgirio“ atstovams, Aurimo Jasilionio auklėtiniai  99:82 (26:28, 24:14, 25:15, 24:25) sutriuškino jaunuosius žalgiriečius ir laimėjo 17-ąjį kartą iš eilės. „Žalgirio“ treniruočių centre vykęs susitikimas sulaukė Šarūno Jasikevičiaus, Roberto Javtoko, Pauliaus Motiejūno, Gintaro Krapiko ir Algirdo Brazio dėmesio.
 
Rezultatyviausiai žaidė Gytis Radzevičius, pelnęs 21, Paulius Beliavičius pridėjo 19, Brianas Wanamakeris 17, Šarūnas Vingelis 13 taškų.

Iki reguliariojo sezono pabaigos likus dviem turams, „Vytis“ nuo antroje vietoje esančios Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ yra atitrūkęs trimis pergalėmis.

Šeštadienį namuose 79:95 (26:25, 18:22, 24:29, 11:19) „Vytis“ susitvarkė ir su Klaipėdos „Neptūnu-Akvaserviu“. Šeimininkai iniciatyvą į savo rankas perėmė trečiojo kėlinio viduryje, kuomet pirmaudami 57:52 surengė spurtą 5:0, įgijo dviženklį pranašumą, o vėliau jį tik didino.

„Vyčio“ krepšininkai drausmingai laikėsi žaidimo plano ir padarė 6 klaidas, o svečiai prarado 12 kamuolių.

Komandą į pergalę vedė G. Radzevičius, surinkęs 27 taškus, Aurelijus Pukelis pridėjo 20 (9 atk. kam.), Brianas Wanamakeris 15, Edvinas Jezukevičius 11 taškų.

Paskutiniajame ture „Vytis“ žais su „Palanga“.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px