Pagerino pirmenybių rekordą

Šakių „Vytis“ toliau demonstruoja savo pranašumą. Penktadienį Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) rungtynėse pataikė 22 tritaškius ir dar kartą pagerino pirmenybių rekordą, o sekmadienį savų žiūrovų akivaizdoje sutriuškino klaipėdiečius.

Penktadienį „Vytis“ pelnė 11-ąją pergalę iš eilės ir rezultatu 104:84 (26:27, 36:21, 19:21, 23:15) šventė pergalę prieš Joniškio „Delikatesą“.

Beje, šiame sezone „Vytis“ jau buvo pasiekęs pataikytų tolimų metimų rekordą (20 taiklių šūvių). Šįkart 22 tritaškiai buvo pataikyti iš 50 bandymų (44 proc.). Po 5 tritaškius įmetė Marijus Užupis ir Paulius Beliavičius, po tris – Lukas Grabauskas, Šarūnas Vingelis ir Aurelijus Pukelis, du – Karolis Kokoška, vieną – Paulius Semaška.
 
Efektyviausiai nugalėtojų gretose žaidęs A. Pukelis pelnė 15 taškų (3/5 dvit., 3/5 trit.), atkovojo 8 ir perėmė 2 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius pardavimus, blokavo metimą bei surinko 22 naudingumo balus. Lukas Grabauskas (3/8 trit.) ir Paulius Beliavičius (5/13 trit.) pelnė po 18 taškų, Marijus Užupis 17 (5/9 trit.), Paulius Semaška 13 (8 atk. kam.), Šarūnas Vingelis 11 taškų (3/4 trit.).

Sekmadienį „Vytis“ namuose 58:92 (17:22, 11:27, 12:19, 18:24) sutriuškino „Neptūnas-Akvaservis“ ekipą. Sėkminga „Vyčio“ gynyba sukaustė klaipėdiečius ir paliko juos su mažiausiu per šį sezoną pelnytu taškų kraičiu.

Tarp šakiečių rezultatyviausiai pasirodė A. Pukelis, surinkęs 17 taškų, Karolis Brusokas 14 (11 atk. kam.), Markas Užukauskas 13 (3/3 trit.), P. Beliavičius 11 taškų.

Penktadienį „Vytis“ Šakiuose priims „Šilutę“, o šeštadienį išvykoje žais prieš Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ ekipą.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.