Jaunimas vėl į rankas ėmė tinklinio kamuolį

tinklinis 08 23
Šiųmečio tinklinio nugalėtojai – Miglė Staugaitytė, Šarūnas Aleknavičius ir Vaidotas Macerenka.Organizatorių nuotr.


Rugpjūčio 17 d. Slavikų pliaže 15-tą kartą Slavikuose suorganizuotos atvirosios tinklinio varžybos Tai tradicinės varžybos, kurias organizuoja neabejingas bendruomenės centro jaunimas, prisideda seniūnijos, mokyklos bendruomenė, Slavikų P. Būčio skautų draugovė.

„Džiugu, kad ši gražiai įrengta ir puoselėjama vieta aktyviai lankoma ne tik vietinių, bet ir svečių. Slavikiečiai nuoširdžiai rūpinasi pliažo aplinka ir tvarka“, – sakė Slavikų seniūnijos bendruomenės centro pirmininkė Renata Baltrušaitienė.

Šiais metais atvirosiose tinklinio varžybose, kurios užtruko 3,5 val., dalyvavo keturios komandos iš Šakių, Gelgaudiškio ir Sudargo. Varžyboms teisėjavo nuolatinė pagalbininkė – Slavikų pagrindinės mokyklos kūno kultūros mokytoja Reda Konteikienė.

Varžybų nugalėtojais tapo komanda „Miglė ir Co“ (Miglė Staugaitytė, Šarūnas Aleknavičius, Vaidotas Macerenka). Antra liko šakiečių „Tymbark“ komanda – Milda Vasiliauskaitė, Modestas ir Mintaras Levišauskai. Trečia vieta atiteko gelgaudiškiečiams Sauliui Abromaičiui, Mariui Jakui, Vytautui Balnaičiui ir Ignui Žilinskui. Sudargiečiai – Raimondas Dumčius, Rytis Trumpaitis, Mindaugas Stiklius ir Marius Vyšniauskas, vadovaujami aktyvaus Igno Bacevičiaus, užėmė ketvirtą vietą – pelnė paguodos prizus.

Varžybų metu buvo pristatytas konkursas „Eismo saugumas bendruomenėse 2019“, kuriame dalyvauja Slavikų seniūnijos bendruomenės centras. Visiems varžybų dalyviams, žiūrovams ir sirgaliams palinkėta būti saugiais eismo dalyviais bei išdalintos šviesą atspindinčios priemonės.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px