„Vytis“ sutriuškino lyderius

vytis lavrinoviciai
Savaitgalį „Vytyje“ debiutavę broliai Lavrinovičiai juokavo, kad ir Šakius galima vadinti krepšinio sostine. D. Pavalkio nuotr.

Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai naudingai debiutavo Šakių „Vytyje“ – ekipa pasiekė dvi pergales.
 
Eriko Kučiausko auklėtiniai penktadienio vakarą namuose 70:66 (16:20, 23:21, 18:11, 13:13) įveikė Minsko „Cmoki-2“ ekipą.

Tarp krepšininkų rezultatyviausiai žaidė Paulius Beliavičius, pelnęs 15 (4 per. kam., 4 kld.), Kšištofas Lavrinovičius pridėjo 12, Aurelijus Pukelis 10 (5 atk. kam.), Darjušas Lavrinovičius, Justas Sakalauskas (6 atk. kam.) ir Gabrielius Čelka po 8 taškus.
Šeštadienį savų žiūrovų akivaizdoje 100:63 (21:20, 27:12, 31:22, 21:9) „Vytis“ triumfavo prieš nacionalinės krepšinio lygos lyderius „Telšius“

Abi komandos pasirodymą po dviejų ratų tęs stipresnių grupėje, į kurią telšiškiai žengė iš pirmosios pozicijos, šakiškiai – iš aštuntosios. „Telšiams“ tai buvo vos trečiasis pralaimėjimas per 28 rungtynes ir pirmasis po 15 pergalių paeiliui.

Broliai pirmoje dvikovos dalyje užsidirbo po techninę pražangą, Darjušui rungtynės anksčiau laiko baigėsi dėl išnaudoto pražangų limito. Kšištofas prasižengė 4 kartus.

20 minučių žaidęs K. Lavrinovičius „Vyčiui“ surinko 12 taškų ir 8 atkovotus kamuolius, tuo metu D. Lavrinovičius rungtyniavo 17 minučių, įmetė 14 taškų (4/5 dvitaškiai, 2/3 tritaškiai) ir sugriebė 6 kamuolius. Be brolių rezultatyviai žaidė ir P. Beliavičius, surinkęs 21, A. Pukelis pridėjo 12 taškų.

„Įsitikinau, jog ne tik Kaunas – krepšinio miestas, Šakius irgi galima priskirti prie krepšinio sostinės“, – po rungtynių kalbėjo D. Lavrinovičius.

Broliai, komentuodami savo prisijungimą prie „Vyčio“, juokavo, kad reikia išbandyti visas lygas – tad jie čia.

Beje, komanda dėkojo ir didžiulį palaikymą dovanojusiems ir gausiai į rungtynes susirinkusiems sirgaliams.

Sausio 30 d. „Vytis“ išvykoje susirungs su Joniškio „Delikatesu“, o vasario 1 d. namuose priims Klaipėdos „Neptūno-Akvaservis“ ekipą.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px