Trečiasis pralaimėjimas - po trijų pergalių iš eilės

zanavykas_stanionisPraėjusį savaitgalį Šakių krepšinio klubas „Zanavykas“ sužaidė dvejas NKL rungtynes bei į savo sąskaitą įsirašė dar dvi pergales, tačiau trečiadienį savo pranašumo neįrodė prieš Pakruojo „Meresta“ krepšininkus.

Nuotr. E. Stanionis – rezultatyviausias „Zanavyko“ krepšininkas. Vidutiniškai per rungtynes jis pelno po 20 taškų.

Penktadienį svečiuose „Zanavykas“ susitiko su Šilutės „Šilutė“ ekipa ir tik po atkaklios paskutiniame kėlinyje vykusios kovos mūsiškiai rezultatu 69:67 išplėšė pergalę. Rezultatyviausiai rungtynių metu žaidė M.Užupis, pelnęs 18 taškų, iš jų du tritaškius, E. Stanionis įmetė 15 taškų, 8 kartus atkovojo kamuolį, L. Valantinas ir P. Parachomikas pridėjo po 8 taškus.

„Zanavyko“ krepšininkai laimėjimų seriją jau kitą dieną pratęsė ir namuose. Čia rezultatu 82:67 jie palaužė Gargždų „Gargždai-Bremena“ ekipą bei šiame sezone į savo sąskaitą įsirašė ketvirtąjį laimėjimą. Prie pergalės labiausiai prisidėjo E. Stanionis, pelnęs 31 tašką, iš jų keturis tritaškius ir 7 kartus atkovojęs kamuolį, M. Užupis įmetė 14 taškų, V. Šumskis ir E. Mološčiakas pridėjo po 9 taškus.
 
„Zanavykas“ trečiadienį atkakliai ir įnirtingai kovėsi su Pakruojo „Meresta“ krepšininkais. Nors jie privertė paplušėti varžovus, kurie po dviejų kėlinių jau buvo patikėję lengva pergale, visgi rungtynių pabaigoje šakiečiams nepavyko išsiveržti į priekį. Po trijų pergalių iš eilės, rezultatu 72:78, mūsiškiai patyrė trečiajį pralaimėjimą NKL. Rezultatyviausiai žaidė E. Stanionis, pataikęs 25 taškus., M. Užupis įmetė 14 taškų bei 13 kartų atkovojo kamuolį, R. Ostreika pelnė 9 taškus.

Kitos rungtynės bus žaidžiamos DNB LKF taurės turnyre. Spalio 31 d. „Zanavykas“ namuose jėgas išbandys su Kauno „Žalgiris-2“ klubu. Pergalės atveju kitame etape šakiečių lauktų Kėdainių „Nevėžis“ (LKL), pralaimėjus tektų pasitraukti iš turnyro.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px