Jaunieji badmintonininkai – tarp geriausiųjų

Sausio 12 dieną Klaipėdoje vyko jaunųjų badmintonininkų turnyro „8-oji Lietuvos taurė“ antrasis etapas, kuriame dalyvavo 15 šakiečių.

Badmintonininkai varžėsi dviejose, C ir D, pajėgumo grupėse. C grupėje vyrų dvejetų kategorijoje pirmąją vietą iškovojo šakiečiai Andrius Bendoraitis ir Džiugas Karalius. Finale jie įveikė taip pat šakiečius Eimantą Kiaunę ir Povilą Palubinską. Vyrų vienetų kategorijoje Andrius Bendoraitis iškovojo antrąją vietą. Dėl trečiosios vietos susirungė taip pat šakiečiai Laurynas Liepuonius ir Džiugas Karalius. Šį kartą pergalę šventė Laurynas. D kategorijoje vyrų vienetuose  geriausiai sekėsi Gyčiui Vizgirdai, kuris iš 35 šioje kategorijoje besivaržančių badmintonininkų iškovojo ketvirtąją vietą.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar lengva jaunimui susirasti darbą vasarai?

klausimelis 05 24Zita iš Šakių:

Nežinau, mano anūkas tai susiranda. Sąlygos nėra paprastos, bet, manau, viskas priklauso nuo žmogaus ir noro. Darbo jaunimui tikrai reikia, nebūtinai visą vasarą, bet nors kiek. Mano vaikai visą laiką dirbo vasaromis, tiesa, anuomet dar kolūkiuose. Kaip bebūtų, darbas tiesiog yra vertybė, charakterio ugdymo priemonė, o ir sveikatai į naudą išeina. 

klausimelis 05 24 2

Antanas iš Lukšių:

Manau, kad išrankiems studentams ir moksleiviams darbą rasti sudėtingiau. Tie, kurie paprasti, nesibaido jokio darbo, manau, kad gali susirasti – ūkininkų daug yra, kurie mielai priima. Darbas žmonėms niekada nepakenkė, padirbėti visai neblogai, bet studentai ir moksleiviai gali turėti ir kitų užsiėmimų, kurie yra taip pat reikalingi. Yra tokių, kurie gilina žinias, jiems mokslo metų nepakanka. Tai irgi savotiškai darbas. Yra darbas už pinigus, yra intelektualus.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px