Iš rajono krepšinio arenos

krepsinis2Praėjusį savaitgalį kovas krepšinio aikštelėje tęsė B lygos komandos. Pergalėmis džiaugėsi  „Partizanas“, „Laisvė“ , „Pikenrolas“ bei „Lekėčiai“.

Sausio 12 dieną, šeštadienį, susitiko B lygos B pogrupio Griškabūdžio „Partizano“ ir Lukšių gimnazijos komandos. Pergalę, rezultatu 74:52, iškovojo griškabūdiečiai. Rezultatyviausiai žaidė S. Vasiliauskas ir R. Šitkauskas, pelnę po 14 taškų. Lukšių gimnazijos komandoje pasižymėjo 29 taškus pelnęs J. Bikmanas.
Sekmadienį rajono krepšinio čempionate vyko trejos B lygos A pogrupio varžybos. Pirmiausiai susirungė „Trigados“ ir „Laisvės“ komandos. Rezultatu 93:52, laimėjo laisviečiai. Į pergalę juos vedė K. Jankauskas, pelnęs 13 taškų ir A. Snudaitis, pridėjęs 12 taškų. „Trigados“ komandoje rezultatyviausiai žaidė G. Sutkus, pelnęs 17 taškų, bei K. Viliūšis, surinkęs 16 taškų.
 
Lukšių „Pikenrolas“, rezultatu 84:66, įveikė „Vožtuvus“. Tarp nugalėtojų pasižymėjo L. Linartas, kurio sąskaitoje 35 taškai. „Vožtuvų“ komandoje rezultatyviausiai žaidė R. Šimaitis, pelnęs 15 taškų ir E. Mačiulis, įmetęs 20 taškų.

Paskutinysis savaitgalio susitikimas vyko tarp „Lekėčių“ ir „Gudrės“ komandų. Rezultatu 78:61 kovą laimėjo „Lekėčiai“. Į pergalę juos vedė P. Ruzgys, pelnęs 23 taškus ir E. Jočiūnas, pridėjęs 22 taškus. „Gudrės“ komandoje rezultatyviausiai žaidė A. Žemaitis, įmetęs 26 taškus ir D. Sakalauskas, surinkęs 21 tašką.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px