Paskirstytos lėšos nevyriausybinėms sporto organizacijoms

Spalio 10 dieną rajono savivaldybės administracijos direktorius Juozas Puodžiukaitis pasirašė  įsakymą, kuriuo patvirtino finansinę paramą rajono kūno kultūros ir sporto klubų projektams.
 
J.Puodžiukaitis, vadovaudamasis rajono savivaldybės tarybos 2013 m. kovo 28 d. sprendimu Nr. T-86, patvirtintu Šakių rajono kūno kultūros ir sporto projektų finansavimo nuostatų 20 punktu, ir rajono savivaldybės tarybos 2009 m. sausio 22 d. sprendimu Nr. T-6, patvirtintu Savivaldybės administracijos nuostatų 24 punktu, paskirstė lėšas nevyriausybinėms sporto organizacijoms, laimėjusioms kūno kultūros ir sporto projektus.

Nors paraiškas pateikė septynios sporto organizacijos, tačiau komisija atsižvelgė į tai, kad dalis paraiškas teikusių pareiškėjų šiemet jau buvo gavę finansinę paramą. Buvo nutarta paremti penkis projektus ir padalinti jiems likusius 7 572 Lt. Sporto klubui „Gelgaudiškis“ skirta 1500 Lt, Šakių sporto klubui „Fortūna“ – 2000 Lt, Lukšių sporto klubui – 1450 Lt, VšĮ „Motorsportas Lt“ – 2122 Lt, Šakių rajono sporto klubų sąjungai – 500 Lt. Lėšos sporto organizacijoms pervestos iš švietimo, mokymosi ir sporto programos.

Parama neskirta Šakių sporto klubui „Audra“ ir asociacijai SK Spurtas.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.