Finišavo „A“ pogrupio komandų varžybos

Sausio 12 dieną vyko paskutinės vyrų krepšinio čempionato „A“ pogrupio varžybos. Krepšinio aikštelėje susirungė aštuonios komandos.
 
Pirmieji į aikštelę išbėgo „Kriūkų“ ir „Spurto – Noragros“ ekipų žaidėjai. Šįsyk sėkmė šypsojosi kriūkiečiams. Rezultatu 68:49 jie įveikė „Spurtą – Noragrą“. Prie pergalės daugiausiai prisidėjo A.Stanaitis, įmetęs 26 taškus, ir M.Nenorta, pataikęs 24 taškus. Pralaimėjusiųjų komandoje daugiausiai taškų pelnė K.Rimkevičius (12 taškų) ir A.Laurinaitis (10 taškų).

Vėliau aikštelėje jėgas išbandė „Laisvės“ ir „Novos“ komandos. Vos septynių taškų skirtumu, rezultatu 88:81, pergalę išplėšė „Laisvės“ krepšininkai. Tarp jų labiausiai pasižymėjo E.Kudirka, pelnęs 19 taškų, ir E.Staugaitis, įmetęs 18 taškų. „Novos“ ekipoje rezultatyviausiai žaidė P.Valentukonis (16 taškų) ir A.Nutautas (14 taškų).

Dar vieną pergalę į savo sąskaitą įsirašė „Valjonos“ komanda. Rezultatu 94:75 ji laimėjo prieš „Splito“ ekipos žaidėjus. Daugiausiai prie pergalės prisidėjo E.Nutautas ir G.Būda, pataikę po 22 taškus. Pralaimėjusioje komandoje daugiausiai taškų pelnė A.Kušlevičius (21 taškas) ir L.Karalius (12 taškų).
Paskutinieji susitiko „Vėjo – Lekėčių“ ir „Kubilių“ komandų krepšininkai. Šįsyk „Kubiliai“ buvo pranašesni. Jie savo priešininkus įveikė rezultatu 105:72. Rezultatyviausiai komandoje žaidė P.Parachomikas, įmetęs 25 taškus, ir A.Saulys, pataikęs 23 taškus. Lekėtiškių komandoje pasižymėjo D.Balčiūnas, pelnęs 19 taškų, ir M.Karpičius, kurio sąskaitoje 17 taškų.

Ateinantį sekmadienį prasidės „A“ ir „B“ pogrupių komandų rungtynės.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px