Krepšininkai grūmėsi dėl teisės žaisti „A“ pogrupyje

Sausio 19 dieną krepšinio aikštelėje vyko įnirtingos kovos. Rajono vyrų krepšinio čempionato stipriausios komandos grūmėsi dėl galimybės žaisti aukštesniame pogrupyje. Varžybų nugalėtojai iškovojo teisę žaisti „A“ pogrupyje, kur susirungs dėl didžiosios čempionato taurės, o pralaimėjusieji „B“ pogrupyje aiškinsis, kam atiteks mažoji čempionato taurė.
 
Pirmieji į aikštelę išbėgo „Spurto – Noragros“ ir „Vožtuvų“ ekipų žaidėjai. Stipresni buvo „Vožtuvai“, rezultatu 88:80, nugalėję savo varžovus. Daugiausiai prie pergalės prisidėjo V.Šimaitis, įmetęs 20 taškų, ir D.Sakalauskas, pelnęs 18 taškų. Pralaimėjusioje komandoje rezultatyviausiai žaidė D.Kasparaitis, pataikęs 20 taškų, ir A.Laurinaitis, kurio sąskaitoje 15 taškų.

Vėliau savo jėgas išbandė  „Novos“ ir „Lukšių“ komandos. Šįsyk sėkmė nusišypsojo griškabūdiečiams. Rezultatu 92:64 jie įveikė lukšiečius. „Novos“ komandoje geriausiai žaidė P.Valentukonis, įmetęs 16 taškų, ir S.Vasiliauskas, pelnęs 15 taškų. Pralaimėjusioje komandoje pasižymėjo V.Miščikas, pataikęs 21 tašką, ir T.Armonavičius, kurio sąskaitoje 18 taškų.

„Kriūkų“ ir „Veterano“ komandų susitikimas baigėsi triuškinančia kriūkiečių pergale. Rezultatu 110:60 jie įveikė „Veterano“ krepšininkus. Geriausiųjų gretose buvo A.Stanaitis, pataikęs 33 taškus, ir P.Stanaitis, įmetęs 24 taškus. Šakiečių komandoje rezultatyviausiai žaidė G.Bacevičius, savo komandai pelnęs 18 taškų, ir D.Martinkevičius,  pataikęs 12 taškų.

Dar vieną pergalę į savo sąskaitą įsirašė „Skvero“ komanda. Rezultatu 80:52 ji įveikė „Splito“ žaidėjus. Daugiausiai prie pergalės prisidėjo T.Čerkunovas, įmetęs 40 taškų, ir I.Bataitis, pelnęs 15 taškų. Pralaimėjusioje komandoje geriausiai  pasirodė T.Matulaitis ir I.Karalius, pataikę po 9 taškus.

Rezultatai parodė, kad dėl didžiosios čempionato taurės „A“ pogrupyje kovos „Vožtuvų“, „Novos“, „Kriūkų“ ir „Skvero“ komandos. Dėl mažosios – „B“ pogrupyje susirungs „Spurto – Noragros“, „Lukšių“, „Veterano“ ir „Splito“ ekipų krepšininkai.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px