Kokia temperatūra klasėse šalčių metu?

krepsinisSausio 26 dieną krepšinio aikštelėje tęsėsi rajono vyrų krepšinio čempionato kovos. Dėl galimybės laimėti didžiąją čempionato taurę „D“ pogrupyje susigrūmė aštuonios komandos.
 
Nuotr. „Skvero“ komanda susitikime su „Kubilių“ krepšininkais patyrė antrąjį pralaimėjimą.
 
Pirmieji į aikštelę išbėgo „Laisvės“ ir „Novos“ ekipų žaidėjai. Šįsyk sėkmė lydėjo griškabūdiečius. Rezultatu 85:68 jie įveikė „Laisvės“ krepšininkus. Prie pergalės daugiausiai prisidėjo K.Meiliūnas, įmetęs 24 taškus, ir P.Valentukonis, pataikęs 14 taškų. Pralaimėjusioje komandoje rezultatyviausiai žaidė J.Jasaitis, pelnęs 19 taškų, ir E.Staugaitis, kurio sąskaitoje 17 taškų.

Savo jėgas išbandė ir „Vėjo – Lekėčių“ bei „Kriūkų“ komandų krepšininkai. Stipresni tądien buvo lekėtiškiai, rezultatu 66:59, įveikę kriūkiečius. „Vėjo – Lekėčių“ komandoje geriausiai žaidė K.Pupinis, įmetęs 20 taškų, ir R.Vainikevičius, pataikęs 11 taškų. Priešininkų ekipoje rezultatyviausiai žaidė M.Nenorta, pelnęs 14 taškų, ir P.Stanaitis, kurio sąskaitoje 11 taškų.

„Kubilių“ ir „Skvero“ komandų susitikimas baigėsi „Kubilių“ krepšininkų pergale. Rezultatu 84:56 jie įveikė „Skvero“ ekipos žaidėjus. Geriausiųjų gretose – P.Parachomikas (21 taškas) ir D.Jankauskas (18 taškų). Pralaimėjusioje komandoje pasižymėjo T.Čerkunovas, įmetęs 20 taškų.

Dar vieną pergalę į savo sąskaitą įsirašė „Valjonos“ komanda. Rezultatu 90:77 ji įveikė „Vožtuvus“. Daugiausiai prie pergalės prisidėjo T.Butkus, pataikęs 23 taškus, ir G.Būda, pelnęs 19 taškų. Priešininkų gretose rezultatyviausiai žaidė A.Žemaitis, įmetęs 25 taškus, ir R.Šimaitis, kurio sąskaitoje 22 taškai.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px