Išbandė ėjimo trasą

Vasario 8 d. grupelė Šakių rajono cukralige sergančių klubo „Linelis“ narių dalyvavo Kaune vykusios „Diabetas mano širdyj“ trasos atidaryme. Mūsiškiai įveikė penkių kilometrų trasą, eidami aplankė įdomiausias Kauno vietas ir namo grįžo su pakilia nuotaika.
 
Pasak „Linelio“ pirmininkės Birutos Jančaitienės, aštuoni klubo nariai pėsčiomis pasiryžo įveikti penkių kilometrų trasą, iš viso žygyje dalyvavo apie tūkstantis dalyvių.
 
Renginio pradžią paskelbusi vedlė Vlada Musvydaitė pakvietė visus aplankyti įdomiausias Kauno vietas – iš viso žygio dalyviai suskaičiavo bemaž dešimt aplankytų objektų.

B. Jančaitienė pasakojo, kad žygyje dalyvavo ir sveiki žmonės, kurie sužinojo įdomių faktų apie diabetą.

„Įveikėm visus penkis kilometrus, pamatėm iš naujo Kauną, gavom po rankų darbo medalį“, – žygio akimirkomis dalijosi B. Jančaitienė.

Trečias žygis balandį vyks Vilniuje. Endokrinologai pacientams rekomenduoja nueiti bent šešis tūkstančius žingsnių – įveikus 5 km trasą panašiai tiek ir nueinama.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px