„Tautos gydytojomis“ pretenduoja tapti ir kraštietės medikės

Naujienų portalas „Delfi“ inicijuoja unikalų projektą „Tautos gydytojas 2023“ ir kviečia registruoti savo mylimiausią, labiausiai profesijai atsidavusį mediką profesionalą ir vaistininką bei rinkti geriausią Lietuvoje gydymo įstaigą. Surinkę daugiausiai komisijos bei Lietuvos gyventojų balsų atskirose kategorijose bus pripažinti „Tautos gydytojais“.

Projekto tikslas – palaikyti ir pagerbti šalies medikus, kurie yra atsidavę savo profesijai ir vykdo prasmingą, svarbią misiją nepaisant sudėtingų darbo sąlygų, didelio pacientų skaičiaus gydymo įstaigose, medikų stygiaus šalyje, viršvalandžių.
 
Konkurso metu „Delfi“ skaitytojai kviečiami registruoti mylimiausią, profesijai atsidavusį mediką – šeimos gydytoją, gydytoją specialistą, vaikų gydytoją, greitosios pagalbos mediką, slaugytoją bei vaistininką ir rinkti geriausią gydymo įstaigą.

Geriausio šeimos gydytojo nominacijai pateiktos ir dviejų mūsų rajono šeimos gydytojų Egidijos Tarnauskienės (UAB „Zanavykų klinika“) ir Audronės Račiūnienės (VšĮ Kudirkos Naumiesčio pirminės sveikatos priežiūros centras) kandidatūros, geriausios medicinos įstaigos nominacijai – UAB „Zanavykų klinika“.

Balsavimas vyks iki 2024 m. sausio 18 d. Balsų kiekis ribojamas – iš vieno IP adreso leidžiama balsuoti vieną kartą per parą. 60 proc. nugalėtojų nulems portalo „Delfi“ skaitytojai, 40 proc. – speciali „Delfi“ komisija.

Daugiausiai balsų atskirose nominacijose surinkę medikai, vaistininkai ir gydymo įstaigos paaiškės 2024 m. sausio 26 d. Jie bus paskelbti projekto „Tautos gydytojas 2023“ nugalėtojais ir pristatyti „Delfi“ publikacijose.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px