Dainavo, dainavo, dainavo...

Prieš porą savaičių Gelgaudiškio vaikų darželyje „Eglutė“ vyko vaikų dainų konkursas „Dainuokim, dainuokim, dainuokim“, į kurį suvažiavo gausus būrys mažųjų dainorėlių iš aštuonių rajono vaikų darželių.
 
Pagal nuostatus dalyviai buvo suskirtyti į tris kategorijas: A kategorija (3 – 4 m.), B kategorija (4 - 5m.) ir C kategorija (5 – 6 m.). Kaip tikrame konkurse čia buvo pakviesta kompetentinga komisija, vertinusi jaunuosius atlikėjus. Tai rajono savivaldybės Švietimo ir sporto skyriaus vedėjas Elvydas Pauliukėnas bei vyriausioji specialistė Sofija Liudžiuvienė, Šakių rajono meno mokyklos mokytoja Daiva Martinaitienė bei Gelgaudiškio kultūros centro direktorius Edgaras Pilypaitis.

Po ilgų svarstymų pirmųjų vietų nugalėtojais pripažinti solistas Emilis Jurkšaitis iš Lukšių lopšelio - darželio „Ąžuoliukas“ (vadovė R. Kurienė)  ir Šakių mokyklos „Berželis“ mergaičių duetas (vadovė B. Adomaitienė). Antrąsias vietas užėmė net keturi kolektyvai: Griškabūdžio gimnazijos ikimokyklinio ugdymo skyriaus „Pumpurėlis“ solistė Angelė Grigaitė (vadovė  E. Černauskienė), Sintautų pagrindinės mokyklos ikimokyklinio ugdymo skyriaus „Vyturėlis“ mergaičių duetas (vadovė B.Garmuvienė), Gelgaudiškio vaikų darželio „Eglutė“ mergaičių duetas (vadovė G. Samajauskienė) ir Šakių lopšelio darželio „Klevelis“ mergaičių duetas (vadovė S. Zibolienė). Trečiąją vietą pasidalijo berniukų kvintetas iš Lukšių lopšelio – darželio „Ąžuoliukas“ (vadovė R. Kurienė)  ir du Šakių mokykos „Berželis“ ansambliukai (vadovė B. Adomaitienė).

Ne tik laureatai, bet ir visi konkurso dalyviai  buvo apdovanoti padėkos raštais ir saldžiomis dovanėlėmis. Po apdovanojimų visų dalyvių laukė vaišių stalas. Ir dideli, ir maži po šventės išsiskirstė su pakilia nuotaika.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px