Informatiką geriausiai išmano lukšiečiai

Paaiškėjo Lietuvos mokinių informatikos olimpiados II – ojo etapo moksleivių rezultatai. Tarp rajono prizininkų daugiausiai Lukšių Vinco Grybo gimnazijos jaunųjų informatikų.
 
Tarp aštuntokų geriausiai pasirodė Livija Sadauskaitė, surinkusi 35 balus. Antrąją vietą užėmė Lukas Bernotavičius, nuo nugalėtojos atsilikęs devyniais balais. Trečioje vietoje liko Dominykas Venskūnas, kurio atliktos užduotys įvertintos 17 balų. Moksleiviai mokosi Lukšių Vinco Grybo gimnazijoje.

Tarp devintokų nugalėtoju tapo Vaidotas Grikietis, surinkęs 35 balus. Antroje vietoje liko Viktorija Pavalkytė, nuo jo atsilikusi devyniais balais. Abu moksleiviai taip pat mokosi Lukšių Vinco Grybo gimnazijoje.

Šakių „Žiburio“ gimnazijos dešimtokas Andrius Bendoraitis  surinko 86 balus. Tai absoliučiai geriausias Informatikos olimpiados II – ojo etapo rezultatas. Jam skirta pirmoji vieta.

Tarp vienuoliktokų geriausiai pasirodė Lukas Biliutavičius iš Lukšių Vinco Grybo gimnazijos, kurio atliktos užduotys įvertintos 49 balais. Dvi antrosios vietos skirtos po 37 balus surinkusiems Liudui Demikiui iš Šakių „Žiburio“ gimnazijos ir Aurimui Stanaičiui iš Lukšių Vinco Grybo gimnazijos. Trečiąją vietą pasidalijo taip pat du lukšiečiai gimnazistai Tadas Vasiliauskas ir Julius Stanevičius.

Tarp abiturientų olimpiados nugalėtoju pripažintas Šakių „Žiburio“ gimnazijos dvyliktokas Mantas Jonaitis, surinkęs 32 balus. Antrąją vietą užėmė Lukšių Vinco Grybo gimnazijos moksleivis Žygimantas Sakalaukas, kurio žinios įvertintos 27 balais. Trečioje vietoje liko Šakių „Žiburio“ gimnazijos dvyliktokas Simonas Daniliauskas, nuo jo atsilikęs tik keturiais balais.

Visi šie moksleiviai dalyvaus Lietuvos mokinių informatikos olimpiados III – jame etape.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.