Prizines vietas susišlavė varpiečiai ir lukšiečiai

Balandžio 8 dieną Šakių „Varpo“ mokykloje vyko 7 – 8 klasių anglų kalbos olimpiada. Šįsyk sėkmė lydėjo „Varpo“ mokyklos moksleivius ir Lukšių gimnazistus. Jie pelnė daugiausiai prizinių vietų.
 
Į olimpiadą atvyko 22 septintokai. Tarp jų geriausiai pasirodė Lukšių Vinco Grybo gimnazijos moksleivė Ieva Naravaitė (mokytoja Irma Martinaitienė) ir Šakių „Varpo“ mokyklos septintokė Kamilė Bakšytė (mokytoja Žaneta Kazlauskienė). Antroje vietoje liko varpietis  Povilas Duoba (mokytoja Jūratė Poderienė). Trečiąją vietą užėmė Lukšių gimnazistas Ignas Kasparaitis (mokytoja I. Martinaitienė).

Tarp 21 aštuntoko geriausias anglų kalbos žinias parodė Gabrielė Razmickaitė iš Šakių „Varpo“ mokyklos (mokytojas Liudas Jurgaitis). Antrąją vietą užėmė Sintautų pagrindinės mokyklos aštuntokė Monika Gudaitytė (mokytoja Jurgita Bernotienė). Trečiąją vietą pasidalijo Lukšių Vinco Grybo gimnazijos moksleivės Rasa Kriaučiūnaitė ir Livija Sadauskaitė (mokytoja Renata Keraitienė), Augustas Kvasilius iš Kriūkų mokyklos (mokytoja Asta Kuginienė), Šakių „Varpo“ mokyklos aštuntokės Emilija Burdulytė ir Ieva Bagdanavičiūtė (mokytoja Daiva Mažeikienė).

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px