Rajono mažieji atvėrė eilėraščių ir pasakų skrynelę

klevelis darzelisBalandžio 22 dieną Šakių vaikų lopšelyje - darželyje „Klevelis“ vyko tradicinė skaitovų ir pasakorių šventė ,,Eilėraščių ir pasakų skrynelė 2015“.
 
Nuotr. Tradicinė jaunųjų skaitovų ir pasakorių šventė pritraukė gausų būrį mažųjų dalyvių ir juos palaikančių suaugusiųjų.
 
Šiemet į renginį sugužėjo Šakių „Berželio“ mokyklos, Lukšių vaikų darželio „Ąžuoliukas“, Kriūkų vaikų darželio „Pušelė“, Sintautų vaikų darželio „Vyturėlis“, Gelgaudiškio vaikų darželio „Eglutė“, Kudirkos Naumiesčio vaikų darželio „Linelis“, Žvirgždaičių progimnazijos ir Siesartėnų pagrindinės mokyklos skaitovai ir pasakoriai.

Poezija vaikų lūpomis skambėjo labai nuoširdžiai. Džiugino ne tik puikiai parinkti kūriniai, raiškus meniškas žodis, bet ir skaitovų sceninė laikysena, puošni šventiška apranga. Visi dalyviai buvo gausiai apdovanoti Švietimo ir sporto skyriaus, Šakių viešosios bibliotekos ir renginio organizatorių Padėkomis bei asmeninėmis dovanėlėmis.

Renginys ,,Eilėraščių ir pasakų skrynelė 2015“ skirtas Etnografinių regionų metams. Tai šventė ne tik vaikams, bet ir jų tėveliams, pedagogams, svečiams. Šventėje dalyvavęs Švietimo ir sporto skyriaus vedėjas Elvydas Pauliukėnas nuoširdžiai pasidžiaugė pasirodymais ir padėkojo visiems ruošusiems mažuosius pasakorius.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px