Pranešimas apie gaisrą - klaidinantis

Birželio 11 dieną Šakių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai išskubėjo į Kidulių seniūniją, iš kur buvo gautas pranešimas apie gaisrą.
 
Nuvykus į vietą paaiškėjo, jog dideli dūmų kamuoliai kilo nuo Maštaičių kaime deginamo seno šieno. Maštaičių kaimo gyventojas nustatytos antrinių žaliavų deginimo tvarkos nebuvo pažeidęs ir pareigūnai priekaištų jam neturėjo. Kaip numato įstatymai, kaimo vietovėse antrines žaliavas galima deginti, išlaikant tam tikrus atstumus,- 30 metrų iki pastatų ar kitų statinių ir 100 metrų iki miško. Kaip pastebėjo Šakių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos vyresnysis inspektorius Rolandas Pavalkis, labai būtų gerai, jei antrines žaliavas deginantys rajono gyventojai, prieš ruošdamasi sukurti didžiulį laužą, apie tai informuotų pareigūnus telefono numeriu 112. Tuomet pareigūnams nereikėtų gaišti brangaus laiko, dėl klaidinančių pranešimų.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px