Kriminalai (2014-08-08)

Žmona pakėlė ranką prieš vyrą
Rugpjūčio 5 dieną gautas Kidulių seniūnijos Aleksandravos kaimo gyventojo S. B. (gim. 1970 m.) pranešimas, jog liepos 4 dieną, apie 22 val., kilusio konflikto metu jį namuose sužalojo žmona D. B. (gim. 1973 m.). Šakių ligoninėje S. B. nustatyta pjautinė lūpos žaizda. Išduotas siuntimas pas teismo medicinos ekspertą. Abu sutuoktiniai konflikto metu buvo girti,- sulaikytajai D. B. nustatytas girtumas siekė 2,65 prom. alkoholio, o jos vyrui S. B. nustatytas girtumas – 2,91 prom. alkoholio.

Pasikorė
Rugpjūčio 5 dieną gautas pranešimas, kad apie 7.30 val. ūkiniame pastate, esančiame Griškabūdžio seniūnijos Bliuviškių kaime, kilpoje rastas Z. E., gimusio 1960 m., kūnas su stranguliacine vaga ant kaklo. Apžiūrint mirusįjį smurto žymių nerasta. Kūnas tyrimui išsiųstas į Valstybinės teismo medicinos tarnybos prie LR Teisingumo ministerijos Jurbarko poskyrį.

Smurtavo sugyventinis
Rugpjūčio 5 dieną gautas Gelgaudiškio seniūnijos Branduoliškių kaimo gyventojos I. M. (gim. 1996 m.) pranešimas, kad apie 21.30 val. tarp jos ir sugyventinio A. P. (gim. 1990 m.) kilo žodinis konfliktas, o tada A. P. pradėjo smurtauti. I. M. gindamasi įkando sugyventiniui į ranką, o šis moterį sumušė. Vyras  sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px