Kvietimas tapti neetatiniais inspektoriais

Marijampolės regiono aplinkos apsaugos departamentas kviečia neabejingus gamtai apskrities gyventojus, kurie yra suinteresuoti gamtos saugojimu nuo neteisėtų kitų asmenų veiklų ir nori tapti neetatiniais aplinkos apsaugos inspektoriais.
 
Į neetatinių inspektorių gretas raginami įsijungti ir Šakių rajono gyventojai. Priėmimas į neetatinius aplinkos apsaugos inspektorius vyks šių metų vasario 3 dieną Marijampolės regiono aplinkos apsaugos departamente (Dariaus ir Girėno g. 4, Marijampolė). Neetatinio aplinkos apsaugos inspektoriaus įgalinimai bus suteikti vadovaujantis Priėmimo į neetatinius aplinkos apsaugos inspektorius tvarkos aprašu, o asmeniui, norinčiam tapti neetatiniu aplinkos apsaugos inspektoriumi, reikia iki šių metų vasario 3 d. pateikti prašymą, turėti dvi pažymėjimui tinkančias fotonuotraukas ir tinkamai išspręsti žinių patikrinimo testą. Dėl konkretesnės informacijos galima kreiptis į Marijampolės RAAD Gyvosios gamtos apsaugos inspekcijos viršininką Joną Lažauninką (tel. 8-343-31531, 8-615-97870).
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ko tikitės iš perrinkto šalies Prezidento?

klausimelis 05 28Vilma iš Šakių:

Be abejo, kad dalyvavau rinkimuose. Rezultatus žinau. Iš antrai kadencijai perrinkto šalies vadovo tikiuosi stabilumo. Gal mažiau reikėtų pyktis su kaimynais. Ne viskas Prezidento galiose, jei žmonės tikisi, kad jis pensijas gali pakelti. Visgi nemanau, kad čia daug kas pasikeis. Tas pats bus. Plauks pasroviui ir viskas. 

klausimelis 05 28 2

Alma iš Šakių:

Aš manau, kad Gitanas Nausėda priims svarbių sprendimų. Ypač reikia švietimo, sveikatos srityje. Iki šiol švietimo ministro neturime. Sveikatos srityje labai daug ko trūksta. Šitokios eilės patekti pas gydytojus. Čia taip tiek Šakiuose, tiek Kauno klinikose. Per tą laiką, kol prieini pas gydytoją, ir numirti galima. Dabartinis Prezidentas, manau, tinkamai atstovavo mūsų šaliai. O dėl santykių su Rusija sunku ką nors komentuoti.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px