Kriminalai (2015-02-24)

Rastas negyvas kūdikis
Vasario 19 dieną, apie 3 val. 56 min., rajono policijos komisariatas gavo pranešimą, jog namuose,  esančiuose Šakiuose, Kęstučio g., rasta mirusi pustrečio mėnesio mergytė. Apžiūrint kūnelį vizualiai, jokių smurto žymių neužfiksuota. Socialiniame būste gyvenanti šeima anksčiau yra turėjusi reikalų su rajono Vaiko teisių apsaugos tarnyba,- kūdikis buvo paimtas ir vėliau grąžintas tėvams. Neoficialiomis žiniomis, mergaitė pastarosiomis dienomis sirgo ir tėvai su kūdikiu lankėsi pas medikus. Policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Rasta negyva moteris
Vasario 19 dieną, apie 4 val. 28 min., Lukšių miestelyje, savo namuose, rasta mirusi 62-ejų metų moteris. Kūnas be išorinių smurto žymių.

Apvogė sodybą
Vasario 20 dieną, apie 13 val., 50 - metė Kauno gyventoja, atvykusi į savo negyvenamą sodybą, esančią Gelgaudiškio seniūnijos Pajotijų kaime, pastebėjo, kad iš nerakintos malkinės pavogtas vyriškas dviratis, o iš gyvenamojo namo virtuvės patalpos nuo viryklės pavogtas metalinis padas, dujų balionas su reduktoriumi, iš kambario - elektrinis galąstuvas, vilnonė antklodė, įvairių indų, iš namo palėpės - elektrinis ir benzininis trimeriai. Signalizacija neįrengta, turtas draustas. Nuostolis - 940 eurų.

Sumušė
Vasario 20 dieną, apie 19 val., Plokščių seniūnijos Naujokaičių kaime išgertuvių metu kilus konfliktui, 37-erių metų moterį sumušė kaimynas. Medikai jai nustatė danties lūžimą bei veido sumušimą.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px