Ilgapirščiams nebaisus nei 36 metrų aukštis

Sausio 11 d. į darbą atėję darbuotojai, kurie šiuo metu vykdo Šakių kultūros centro rekonstrukciją, rado neįtikėtiną vaizdą – kranininkas, įlipęs į 36 metrų aukštyje esančią krano kabiną, pastebėjo, kad ši apvogta.

Kabinoje darbuotojas nerado nešiojamo skaitmeninio televizoriaus ir šildytuvo. Įsikabaroti į 36 metrų aukštyje esančią krano kabiną ir iš jos nulipti žemyn su grobiu, ko gero, galėjo tik nebijantis aukščio bei nutrūktgalviškumo nestokojantis vagis.

Šakiuose rekonstruojamo kultūros centro statybvietė yra aptverta ir saugoma. Nuostolis 116 eurų.
 
Vagišiui nereikėjo laužtis, nes kabinos durelės nebuvo rakinamos.

Galimas daiktas, jog ilgapirštis žinojo, kokių vertingų daiktų yra kranininko darbo vietoje, todėl stačiomis kopėčiomis ropštėsi į dešimties aukštų namui prilygstančią krano viršūnę.

Apvogtas kranininkas apie vagystę pranešė Šakių policijai.

Pareigūnams iškilo problema, kaip apžiūrėti aukštybėse esančią nusikaltimo vietą.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.