Kriminalai (2017-03-17)

Apvogė
Kovo 8 d. policija gavo pranešimą, kad Griškabūdžio seniūnijos Smilgių kaime po nakties rastos išlaužtos UAB priklausančio sandėlio durys, pavogta šeši maišai pieno pakaitalo „Supramil“. Nuostolis 217,80 eurų.
Kovo 13 d. apie 8 val. Lukšių seniūnijos Akmenynės kaimo gyventojas (50 m.) pastebėjo, kad, atplėšus lentas, įsibrauta į jam priklausantį lentpjūvės pastatą, esantį Lukšių seniūnijos Liepalotų kaime, ir pavogta medienos skersinio pjovimo staklės. Nuostolis 150 eurų.
Kovo 14 d. Kidulių seniūnijos gyventojas (49 m.) apie 14 val. grįžęs iš darbo pastebėjo, kad įsilaužta į jo gyvenamą būstą ir pavogti juose buvę daiktai: telefonai, pinigai, maistas. Nuostolis 266 eurai.

Smurtavo
Kovo 12 d. apie 21 val. Šakiuose, Bažnyčios gatvėje, namuose, neblaivus (1,27 prom. alkoholio) vyras (40 m.) mažamečio sūnaus (12 m.) akivaizdoje smurtavo prieš moterį (36 m.). Įtariamasis uždarytas į areštinę.
 
Sumušimas
Kovo 13 d. apie 15 val. lopšelyje-darželyje, esančiame Šakiuose Šaulių gatvėje, ugdytinė atėjo su sumušimo žyme, t. y. po dešine akimi rausvos spalvos sumušimas. Pirminiais duomenimis, žaisdamas brolis (11 m.) žaisline mašinėle pataikė sesei į veidą.

Dingo
Kovo 13 d. policija gavo pranešimą, kad vasario 1 d. apie 18 val. iš namų, esančių Kudirkos Naumiestyje, išvyko ir iki šiol negrįžo vyras (45 m. ), šiuo metu jo buvimo vieta nežinoma.

Kovo 13 d. į policiją kreipėsi Žvirgždaičių seniūnijos gyventoja (41 m.) ir pranešė, jog apie 21 val. iš Šakių gimnazijos bendrabučio išėjo ir iki šiol negrįžo jos duktė (25 m.), jos buvimo vieta nežinoma. Merginos požymiai: apie 1,50 m ūgio, lieso kūno sudėjimo, rudų akių, šviesių vidutinio ilgio plaukų. Mergina vilkėjo tamsiai violetinės spalvos džinsais, smėlio spalvos striuke arba juodos spalvos liemene su gobtuvu, avėjo rožiniais sportbačiais, taip pat dėvėjo akinius.

Kyšis
Kovo 14 d. apie 16 val. Lekėčių miestelyje vyras (39 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už Kelių eismo taisyklių pažeidimą (vairavo automobilį neblaivus – 2,84 prom. alkoholio), Marijampolės apskrities Vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus Kelių patrulių 1-ojo būrio vyriausiesiems patruliams davė 200 eurų kyšį. Vyras uždarytas į areštinę.

Skystis
Kovo 14 d. apie 20 val. Sintautų seniūnijos Urbantų kaimo gyventojo namuose rastas aparatas, galimai skirtas nelegalaus alkoholio distiliato gaminimui, ir aštuoni įvairių talpų indai su skysčiu, turinčiu naminės degtinės kvapą.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.