Patruliuos sustiprintos policijos pajėgos

Spalio 31–lapkričio 1 dienomis daugelis žmonių lankys artimųjų kapus, dėl to transporto priemonių srautai, palyginti su įprastomis dienomis, bus gerokai intensyvesni visuose šalies keliuose.

Policija, atsižvelgdama į tai ir siekdama tinkamai užtikrinti viešąją tvarką, eismo dalyvių saugumą, teisės pažeidimų ir nusikalstamų veikų prevenciją, skirs maksimalias policijos pareigūnų pajėgas dirbti gatvėse ir keliuose. Ypatingas dėmesys bus skirtas patruliavimui prie kapinių, kur pareigūnai daugiausia dėmesio skirs saugaus eismo priežiūrai, tinkamam eismo reguliavimui, kad nesusidarytų transporto priemonių spūstys ir taip būtų išvengta žmonių nepasitenkinimo.
 
Marijampolės apskr. vyriausiasis policijos komisariatas informavo, kad bus organizuojami patruliavimai prie kapinių, pasitelkiant policijos rėmėjus, kitus pilietiškus bendruomenės narius. Pareigūnai stengsis padėti žmonėms lengviau pasiekti artimųjų kapus. Prireikus policijos pareigūnai teiks visokeriopą pagalbą asmenims, vykstantiems lankyti artimųjų kapų, atkreips vairuotojų ir kitų eismo dalyvių dėmesį į eismo sąlygas. Ypatingas dėmesys bus skiriamas kultūringam (mandagiam) vairavimui, tvarkingam automobilių statymui.

Policija kartu įspėja gyventojus pasirūpinti savo turto sauga: nepalikti automobiliuose vertingų daiktų, išlipus iš jų – užrakinti, išvykstant iš namų, nepalikti atidarytų langų, užrakinti duris, paprašyti kaimynų, kad pasidomėtų, ar svetimi (įtartini) asmenys nesidomi paliktu butu (namu).

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px