Kriminalai (2017-12-15)

Smurtavo
Gruodžio 7 d. gautas rajono savivaldybės administracijos Vaiko teisių apsaugos skyriaus pranešimas dėl galimo smurto šeimoje. Patikslinus aplinkybes nustatyta, kad gruodžio 2 d. apie 6 val. namuose, esančiuose Šakiuose Papartynų g.,  jaunuolis (g. 1996 m.) smurtavo mažamečio brolio (g. 2009 m.) atžvilgiu. Gruodžio 12 d. pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Avarijos
Gruodžio 11 d. apie 11 val. kelyje Kiduliai–Gelgaudiškis–Gerdžiūnai, Maštaičių k. ribose, Kidulių sen. Šiaudinės k. gyventojas (g. 1966 m.), vairuodamas jam priklausantį automobilį „Mitsubishi Pajero“, apvirto. Keleiviui (g. 1996 m.), gyv. Kidulių sen. Judrių k., Šakių ligoninėje diagnozuota nosikaulio lūžis, kairės plaštakos sumušimas. Vairuotojui diagnozuota kairio raktikaulio lūžis, galvos ir nugaros sumušimai, kairės plaštakos paviršinis nubrozdinimas. Vairuotojas eismo įvykio metu buvo blaivus, vairuotojo pažymėjimą turi.
 
Gruodžio 13 d apie 8 val. kelių Rupiniai–Griškabūdis–Kudirkos Naumiestis ir Zypliai–Veršiai–Pavingrupiai sankryžoje (Žvirgždaičių mstl.) susidūrė automobilis „VW Passat“, vairuojamas žvirgždaitiškės (g. 1970 m.), ir tos pačios markės kitas automobilis, vairuojamas Griškabūdžio sen. Degutinės k. gyventojo (g. 1978 m.). Dėl eismo įvykio buvo užpildytos eismo įvykio deklaracijos. Tą pačią dieną moteris kreipėsi į Šakių ligoninę, kur jai buvo diagnozuota dešinės rankos trauma. Po apžiūros moteris išleista į namus. Abu vairuotojai teises vairuoti transporto priemones turi.

Vairavo neblaivus
Gruodžio 13 d. gautas pranešimas, kad Kudirkos Naumiestyje Vilkaviškio g. į tvorą atsitrenkęs automobilis „Mercedes Benz C250“. Įvykio vietoje išsiaiškinta, kad automobilį vairavo Vilkaviškio r. Bartninkų sen. Geisteriškių k. gyventojas (g. 1981 m.), jam nustatytas girtumas (2,55 prom.).

Sukčiai
Gruodžio 12 d. gautas pranešimas, kad gruodžio 8 d. apie 16–17 val. moteriai (g. 1939 m.), gyvenančiai Gelgaudiškyje, į fiksuoto ryšio telefoną du kartus skambino galimai sukčiai, kurie reikalavo pinigų už kaimynės ir giminaitės sukeltus sužalojimus kitiems asmenims. Moteris pinigų neatidavė, turtinė žala nepadaryta.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.